OTKRIVENE NAJVEĆE TAJNE ZADRUGE! Maca Diskrecija javno PONIZILA rijaliti zavodnike: Biseksualac, ima SMOKI u gaćama! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.11.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Republika.rs
OTKRIVENE NAJVEĆE TAJNE ZADRUGE! Maca Diskrecija javno PONIZILA rijaliti zavodnike: Biseksualac, ima SMOKI u gaćama! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

- Zovem se Senada Nurkić, rođena sam 27. maja 1991. godine. U horoskopu sam blizanac, u podznaku sam možda devica - smeje se Maca samom početku razgovara za naš portal, te istakla da je trenutno emotivno slobodna, ali da bi, iako ne zna šta je poligamija, pristala na takvu vrstu odnosa. POGLEDAJ GALERIJU

Sa Macom smo odigrali i našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima poznatih rijaliti zavodnika, te izabere sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu!

- Stefan Karić... Korpa! Tatin sin. Sloba Radanović, isfrustrirani oženjeni muškarac - korpa! Dejan Dragojević... Brak! Marko Janjušević Janjuš je švalerčina, zato korpa. Zvezdan Slavnić - korpa! Nije moj tip. Mensur Ajdarpašić je biseksualac, ne volim takve. Korpa! Marko Miljković nije moj tip, čula sam da ima mali, imala sam tu priliku i da opipam... Korpa, nije nešto! Vladimir Tomović, takođe ima "smoki", korpa - navela je starleta za Republiku u emisiji "Lično sa", a šta nam je još sve zanimljivo otkrila iz svog privatnog života, pogledajte u video prilogu na vrhu tekstu.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija u emisiji "Lično sa"

BONUS VIDEO: