MATORA RONI SUZE ZBOG ANITE: Isplivali novi detalji NEVERSTVA sa Mateom, jedan detalj SLOMIO JE NA KOMADE Tomićevu!


IZVOR: Republika/A.N. - 17.11.2023 | 09:00


Jovana saznala da je njena žena dala isti nadimak svojoj ljubavnici!

Foto: TV Pink/printscreen
MATORA RONI SUZE ZBOG ANITE: Isplivali novi detalji NEVERSTVA sa Mateom, jedan detalj SLOMIO JE NA KOMADE Tomićevu!

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" učesnici "Elite" imali su priliku da pogledaju kako je tekao razgovor između Jovane Tomić Matore i Matee Car u "Šiša baru". Jovana je nakon toga počela da plače pred svima, dok je pričala da ne može da veruje kakva je budala ispala, nakon čega je Anita Stanojlović otvorila dušu o svom odnosu sa Mateom i planovima koje su njih dve imale. 

- Veća budala od mene ne postoji. Nikada nikome nisam toliko verovala. Sada kada gledam vidim koliko je sve istina jer je i Anita priznala. Da sam ja bila sama tamo ja bih devojci možda opalila i šamar. Ovde izgledam sebi toliko jadno i bedno. Moj odnos sa Anitom kakav je bio ovde, takav je bio i napolju. Ja sam branila i Anitinu mamu a ta smećarka me sada pljuje. Ove emisije su mi pakao. Trudim se da budem hrabra ali slomi me - rekla je Matora. POGLEDAJ GALERIJU

Ovo što je rekla da sam ja nju molila da demantujemo neke stvari,ona se uplašila zbog svoje veze. Ja Telegram nisam imala do momenta kada sam ga zbog svog frizera otvorila. Poslala sam joj poruku da Jovana ima moj Instagram i da mi ne piše. Naša komunikacija nije bila svakodnevna, sa vremena na vreme sam joj se ja javljala da proverim situaciju. Kada sam joj prestala pisati ona se javila da me pita da li se plašim? Privukla me je , i to je otišlo u pogrešnom smeru. Kada god je ona govorila loše o Jovani ja sam je branila. Nisam nikada drugačije napisala nikome. Mene je ona zvala više puta da se vidimo ja sam govorila da ne mogu. Ja da sam želela da - pričala je Stanojlovićeva, a onda joj se Matora direktno obratila. 

- Zvala si je oko moje? - upitala je Matora, pošto je tako ona zvala Anitu. 

- Jesam. Naš odnos je otišao u pogrešnom smeru, u smeru muvanja. Njena devojka je raskinula sa njom pred naš ulazak. Ona je molila Matoru da je opravda - priznala je Anita.

BONUS VIDEO: