MENSUR NAPLAĆUJE ODNOSE SA MUŠKARCIMA?! Bivša zadrugarka iznela sav prljav veš: On je BISEKSUALAC!


IZVOR: Republika - 17.11.2023 | 22:45


I ranije se na domaćim portalima pisalo da je Mensur Ajdarpašić pored nežnijeg pola, naklonjen i jačem, kao i da svoje druženje sa njima naplaćuje!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock
MENSUR NAPLAĆUJE ODNOSE SA MUŠKARCIMA?! Bivša zadrugarka iznela sav prljav veš: On je BISEKSUALAC!

Zgodni Crnogorac Mensur Ajdarpašić, po svemu sudeći, okrenuo je drugi list, te zbog novog, totalno drugačijeg ponašanja mnogobrojni gledaoci rijalitija “Elita” ne mogu ni da ga prepoznaju. Naime, nekada glasan i borbeni zavodnik iz Bara postao je povučen i ćutljiv, poptuno nezainteresovan za nežniji pol, te se u Beloj kući, osim kada ustane za crnim stolom da prokomentariše nečiju temu, jer svoju nema, gotovo i da se ne čuje. 

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Međutim, kako nam je otkrila bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Maca Diskrecija, na pitanje da li bi bila sa Ajdarpašićem, dala mu je korpu, jer je on - biseksualac! 

- Mensur Ajdarpašić je biseksualac, ne volim takve. Korpa - istakla je popularna starleta koja snima filmove za odrasle na socijalnoj platformi “Onlifens”, te tako pokazala da je Crnogorac uopšte ne zanima. 

Foto: Republika TV

Maca Diskrecija

Podsećanja radi, i ranije se na domaćim portalima pisalo da je Mensur Ajdarpašić pored nežnijeg pola, naklonjen i jačem, kao i da svoje druženje sa njima naplaćuje, međutim, on se ovim povodom nikada nije oglašavao, ne želeći da komentariše takve navode.

BONUS VIDEO: