LAUŠ U TAJNOSTI ČINIO DOBRA DELA: Novac iz Amerike slao u KOVERTAMA, hteo svima da se REVANŠIRA!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 18.11.2023 | 15:15


Istina o životu Žarka Lauševića nakon smrti kida dušu na komade!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu
LAUŠ U TAJNOSTI ČINIO DOBRA DELA: Novac iz Amerike slao u KOVERTAMA, hteo svima da se REVANŠIRA!

Iza Žarka Lauševića ostalo je mnogo ljudi koji pate za njim pored njegovih najmilijih i prijatelja. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla i Milicu Glogovac jer je bio jedan od najboljih prijatelja njenog preminulog supruga Nebojše Glogovca

Laušević je iz Amerike u više navrata, posle Glogovčeve smrti, slao novac njegovoj najmladjoj ćerki Sunčici i njenoj majci Milici. Glogovčeva udovica je opraštajući od Žarka,  to i potvrdila navodeći da će ga pamtiti po dobru i amajliji koju je namenio čarobnoj devojčici i latinicom ispisao: "Sunčici, za sreću", a potpisao se nadimkom Lauš.

- Dolara dva, papir redak, sa posvetom. Da se zna, nije on jednom kovertu slao za Sunčicu - istakla je Milica Glogovac. 

Foto: pritnscreen

Žarko Laušević

Dok priča o glumcu koji će biti kremiran prekosutra u 14 sati na Novom groblju, Milica se sa setom seća poslednjeg susreta Lauša i Glogija na njujorškom tlu. Taj susret se desio šest meseci pre nego je Glogovac zauvek otišao, a ni slutili nisu da će se ubrzo teško razboleti i da će posle šest godina i Lauš preminuti od iste bolesti - raka pluća.

Milica kaže da su obojica glumaca bili posebni i retki ljudi, čistog srca i večite dečačke energije, kao i da su se medjusobno mnogo voleli i cenili.

- Volela bih da sam vas  mogla videti na tom njujorškom doku. Derana dva sredovečna. Nije se slitilo šta će biti za šest meseci, pa šest godina kasnije. Ali, šta je vas pa bilo briga - ispričala je Milica.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, ATA Images

Žarko Laušević i Nebojša Glogovac

U zaključku, zbog supruga i Lauševića, Milica koristi njihove izvorne crnogorsko-hercegovačke reči da bi pokazala njihovu posebnost u svoj snazi.

- Živjeli mimo svijeta, pa u svetlost otišliHvala, Žarko, čovjek si - zaključila je. 

Lauševićev blizak prijatelj kaže za Republiku da ranije nije znao da je velikan glumišta slao novac ćerkici Nebojše Glogovca, ali da veruje da je dobro činio kome je god mogao.

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Žarko Laušević

- Žare je bio dobar i plemenit čovek. Imao je mučan život. Cenio je prijatelje koji su ostali uz njega kada je počinio ubistvo i otišao u zatvor. Gledao je da im se revanšira i kada je otišao u Ameriku javljao se svima, a od njegove žene i njima bliskih osoba znam da je slao koverte i pomogao porodici i prijateljima - ističe izvor za naš portal, te nastavlja:

- Ne bi bilo lepo da ih imenujem, i Anita bi mi to zamerila - kazao je sagovornik Republike i dodaje da je mnogo lep gest udovice velikog glumca Nebojše Glogovca koji je umro u februaru 2018. godine, što posle Lauševe smrti priča o njegovoj dobroti i velikom srcu.

BONUS VIDEO: