MAJA IZJAVILA LJUBAV MENSURU: Zaboravila oženjenog Aleksu, bacila se na BIVŠU AFERU!


IZVOR: Republika/M. P. - 06.12.2023 | 17:40


Maja Marinković priznala da joj je Mensur najbolji frajer u "Eliti"!

Foto: ATA Images
MAJA IZJAVILA LJUBAV MENSURU: Zaboravila oženjenog Aleksu, bacila se na BIVŠU AFERU!

Takmičarku "Elite" Maju Marinković danima spajaju sa oženjenim učesnikom koji se nedavno uselio na imanje, Aleksom Erskim. Marinkovićeva je nedavno otkrila da su njih dvoje išli u školu zajedno, a sve je zanimalo kako će tokom današnje igrice sklopiti savršenog muškarca i da li će uzeti neke njegove karakteristike.

Voditelj Darko Tanasijević joj je dao reč, a ona je krenula da nabraja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković sklapa savršenog muškarca

- Od Lakića bih uzela iskrenost i lojalnost sa osobom sa kojom je. Zaista, za njega imam samo reči hvale kad je to u pitanju. Nikola Jovanović je dečko koji se uvek bori za ljude do kojih mu je stalo, ali se zalaže za slabije od sebe - rekla je Maja, pa nastavila:

- Terza se zaštitnički ponaša prema Milici, treba svako od muškaraca da se ugleda na njega. Mensur mi je najbolji i najzgodniji frajer ovde. On zna da ga volim i poštujem. Oči kakve ja volim nema niko. Samo Đedovićeve mogu da zaliče na te koje ja volim. Nemanja Gačić ima lep osmeh, a Uroš ima lepa usta - istakla je Marinkovićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

Podsećamo, Maja i Mensur Ajdarpašić su imali kratku aferu nakon učešća u "Zadruzi 3". Marinkovićeva je u četvrtoj sezoni ovog rijaltija priznala da je imala intimne odnose sa ovim takmičarem, da bi kasnije i on to potvrdio. Njihov odnos se nije nastavio u istom maniru, a Mensur se sprijateljio sa Majinim ocem Takijem Marinkovićem, sa kojim je letos uhvaćen u Baru, tokom Takijeve posete Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: