HITNO PREKINUT PROGRAM ELITE: Kamera uhvatila okršaj! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 07.12.2023 | 18:30


Situacija u Beloj kući eskalirala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HITNO PREKINUT PROGRAM ELITE: Kamera uhvatila okršaj! (FOTO)

Bora Terzić Terza i Milica Veličković već neko vreme intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom, te se njihove verbalne rasprave često završe okršajem, zbog kojeg pripadnici obezbeđenja po hitnom postupku uleću u Belu kuću. Međutim, poslednji incident koji se dogodio između ovog para, naprasno je eskalirao, te je program "Elite" odmah prekinut.

Naime, Veličkovićeva je izjavila da ona može da radi šta god poželi sa Borom, tvrdeći da se njoj sviđa, dok se Bori ona navodno ne dopada. Ovo je izazvalo guranje i svađu između njih dvoje, dok je kamera sve snimala.

- Ja sa tobom mogu da radim šta god poželim. Znaš zašto? Pa zato što se ja tebi sviđam, a ti meni ne - rekla je Milica kroz podsmeh.

POGLEDAJ GALERIJU

- A je l' tako? Ma nemoj mi reći - odgovorio je Terza koji je gurkao svojim telom, što je razbesnelo Milicu, te je doživela pomračenje uma i svom silinom gurnula Terzu, nakon čega je program hitno prekinut.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica i Terza Zadruga Elita 7

Podsetimo, nedano se saznalo da je Milica imala četvorku sa Borom, Filipom Đukićem i Deniz Dejm. Bora i Filip su ovo negirali, dok je Deniz potvrdila sve. 

Otkud vi znate za to, ko vam je to rekao?! To je već izašlo, znači? Onda ne mogu ništa da demantujem! Sve je tako, ali ne sećam se baš najbolje detalja, davno je to bilo, a ja sam bila pijana i pola toga se ne sećam, ko je šta sa kim sve radio. Samo znam da je bilo veselo, baš je burna bila noć (smeh) - rekla je Deniz za "Pink.rs" nedavno, pa dodala:

Sećam se Milice jako dobro, slatka je. Biću džentlmen, pa neću pričati šta je sa drugima, a šta sa mnom radila te noći. Samo ću reći da sam ja biseksualka i da smo se nas dve odlično razumele, pa sad vi čitajte između redova (smeh).

BONUS VIDEO: