OTKRIVEN POBEDNIK ELITE?! Osvanuo spisak prvih 10 mesta, evo ko OSVAJA 100.000 EVRA u finalu (FOTO)


IZVOR: P. R. - 08.12.2023 | 22:30


Spisak takmičara šokirao javnost, izabrano prvo mesto!

Foto: ATA images, shutterstock
OTKRIVEN POBEDNIK ELITE?! Osvanuo spisak prvih 10 mesta, evo ko OSVAJA 100.000 EVRA u finalu (FOTO)

Popularni rijaliti program "Elita" je tek počeo da se zahuktava, a već se nametnulo pitanje ko je favorit i ko će ove godine odneti pobedu i zavodljivu svotu novca koja ove sezone dostiže vrtoglavih 100.000 evra. Uprkos tome što su neki učesnici već godinama sticali fanove, na stranici društvene mreže Fejsbuk, koja se bavi popularnim rijalitijem, izašli su rezultati ankete o pobedniku ove sezone, a rezultati su, malo je reći, šokirali javnost.

Naime, prema rezultatima ankete, prvo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, što je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija, s obzirom na činjenicu da ove sezone zavodnik iz Crne Gore gotovo i da nema nikakvu priču u "Eliti", te retko kad i komentariše neku temu ili dešavanje.

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić Elita

Nakon Ajdarpašića, drugo mesto zauzela je Miljana Kulić, dok se iza njih nalaze Maja Marinković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Bojana Pavlović, Nikola Jovanović Predsednik, Helena Foks, Milena Kačavenda, Anita Stanojlović, i Nenad Macanović Bebica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljana Kulić Elita

"Kako li je pećinski neandertalac na prvom mestu", "Da nije smešno, bilo bi žalosno... Čuj, Miljana druga, Mensura nigde, a prvi... Niko nije zaslužio, najmanje ovo dvoje", "Vidite da je Miljana druga na anketama", "Što forsiraju Miljanu", "Ne daj Bože da ta ludača pobedi", "Braćo, Mensi do pobede", "Mensur ove godine ne postoji u riajlitiju, kakva je ovo lista, da li je ovo realno stanje ili šta se dešava", nizali su se komentari ispod objave koja je za kratko vreme postala glavna tema na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: