ANELI DOBILA GUŠENJE, JANJUŠ ODMAH PRITRČAO U POMOĆ! Ahmićeva u strahu zbog veze sa njim, ne zna kako će pogledati porodicu u oči!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.12.2023 | 16:30


Aneli Ahmić priznala je Marku Janjuševiću Janjušu šta je muči, on na sve načine pokušao da je umiri.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI DOBILA GUŠENJE, JANJUŠ ODMAH PRITRČAO U POMOĆ! Ahmićeva u strahu zbog veze sa njim, ne zna kako će pogledati porodicu u oči!

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali su težak dan u "Eliti", s obzirom da mu je ona priznala kako se bori sa napadima anksioznosti, koje godinama ima, ali sve češće izlazi na kraj sa tim.

Janjuš je pokušavao da je uteši i stavi joj do znanja koliko mu je ona bitna i da neće dozvoliti da joj bilo šta zasmeta ili je poremeti, a ona je zaplakala i zamolila ga da izađu na vazduh, jer je sve, kako sama kaže, guši:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i Janjuš

 

- Ne interesuje me ni jedna osoba osim tebe - rekao je Janjuš.

- Steže me i guši - rekla je Aneli.

- Ja neću da odustanem od tebe. Vidim da si nervozna i neraspoložena. Samo me malo slušaj molim te. Ja nemam nikoga osim tebe ovde. Nikada nikoga nisam prihvatio kao sada tebe. Sve ćemo da tražimo da ti bude lakše - rekao je Janjuš.

- Fali mi Nora, a i odjednom mi se desi tako nešto. Počne mi se svašta u glavi motati. Guši me ovde - rekla je Aneli.

- Od kada imaš to? - pitao je Janjuš.

- Godinama, pet zadnjih godina. Uhvati me tako - rekla je Aneli.

- 'Ajde odmori malo, sve razumem - rekao je Janjuš.

- Hajde malo da prošetamo na vazduh - rekla je Aneli.

Podsetimo, Aneli je juče šapnula Janjušu da se plaši da se ne sazna, u slučaju da ostane u drugom stanju, a čini se da intenzivno rade na tome. Nije isključeno da učesnicu Elite upravo to muči i da već sada sumnja da je trudna, te ne zna kako to da saopšti porodici.

BONUS VIDEO: