JANJUŠ POKAZAO SVOJ NAJVEĆI PONOS: Kamera uhvatila bivšeg košarkaša u ZANOSU, sve se videlo (FOTO)


IZVOR: P. R. - 14.12.2023 | 13:40


Popustile im kočnice pred kamerama!

Foto: twitter.com/Zadruga Official
JANJUŠ POKAZAO SVOJ NAJVEĆI PONOS: Kamera uhvatila bivšeg košarkaša u ZANOSU, sve se videlo (FOTO)

Aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, su se prethodne noći opustili u kući "Odabranih", a kako je kamera uhvatila u jednom trenutku, dok se ljubavni par prepuštao strastima i intimnim dodirima, starleta je otkrila bivšog košarkaša, te je kompletan milionski auditorijum mogao da vidi čime raspolaže.

Naime, dok se mazila sa Janjuševićem, Ahmićeva je sklonila pokrivač sa njega, a kako je kamera zabeležila, njegov ponos bio je u erekciji, zbog čega se ona grohotom smejala, dok košarkaš nije znao šta ga je snašlo.

Detaljnije pogledajte u galeriji ispod:

POGLEDAJ GALERIJU

Ovaj par, čiji su članovi poznati javnosti, očigledno uživa u svojoj vezi i ne libe se da pokažu svoju naklonost jedno prema drugom. Njihova ljubavna priča izaziva interesovanje javnosti, koja sa nestrpljenjem iščekuje svaki njihov sledeći korak.

Podsećanja radi, Aneli Ahmić je otvoreno izrazila svoj očaj zbog straha od komentara svojih najbližih na njenu romansu sa bivšim košarkašem u "Eliti", te izrazila strah od toga kako će njena porodica reagovati na njihov blizak odnos i vrele akcije koje su postale uobičajene u rijalitiju.

Najveća moja bol je kući šta mi kažu, šta radim s njim. To na mene deluje, šta mi mater kući gleda. Ležim sa njim ispod pokrivača, a obećala sam da neću imati momka u rijalitiju - zabrinuto se požalila Aneli.

BONUS VIDEO: