TAJNI SIGNALI ANĐELA I ANITE: Otišli korak dalje, Matora bi zbog ovih vrućih scena doživela KOLAPS! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 16.12.2023 | 14:25


Stanojlovićeva na sve načine pokušava da osvoji Rankovićeva!

Foto: printscreen/RTVPink
TAJNI SIGNALI ANĐELA I ANITE: Otišli korak dalje, Matora bi zbog ovih vrućih scena doživela KOLAPS! (FOTO)

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita"Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a jutros je odlučila da skro popusti svoje kočnice i pređe na konkretnije stvari, pa je došlo i do prvih dodira. 

Naime, njih dvoje su se u istom garderoberu spremali nakon buđenja, a kako su se u jednom trenutku mimoišli Anita je ugrbila trenutak da anđela dodire po ruci, na šta on nije mogao da ostane imun i preko celog lica je razvukao osmeh. Ona je želela da isprati njegovu reakciju, pa se zaustavila na vratima garderobera i smeškala dok ga je posmatrala. 

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Stanojlovićva ne krije da je od prvog trenutka kako je Anđelo kročio na vrata Bele kuće shvatila da je odlepila za njim, a pred svima za crnim stolom priznala je da joj se on mnogo dopada i da bi sa njim želela da uđe u vezu, ako on to takođe bude želeo. 

Situacije zbližavanja Anita i Anđela jako teško padaju Matoroj, pa skoro svakog dana napravi neki haos u uđe u brutalan sukob sa njim, ali Stanojlovićeva je iz dana u dan sve hladnija, pa je emotivni brodolom kroz koji prolazi njena još uvek zakonita supruga ne dotiču, što je i javno priznala. 

BONUS VIDEO: