ANA ĆURČIĆ OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA: Ove scene ostavljaju bez daha, zadrugarka se pobrinula za SVAKI DETALJ!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.12.2023 | 18:30


Ana Ćurčić se pohvalila snimcima iz novog stana, fanovi ne prestaju da komentarišu.

Foto: Republika TV
ANA ĆURČIĆ OTVORILA VRATA SVOG NOVOG STANA: Ove scene ostavljaju bez daha, zadrugarka se pobrinula za SVAKI DETALJ!

Ana Ćurčić, jedna od omiljenih učesnica "Zadruge 6", i dalje drži pažnju javnosti, iako je rijaliti završen. Svojim fanovima je više puta stavila do znanja da ne planira povratak u "Zadrugu" ili "Elitu", ali snimak njenog rođaka Baneta Đokića izazvao je dosta uzbuđenja među pratiocima.

Na snimku se vidi Ana kako pakuje garderobu i obuću u džakove, što je jasno povezano sa rijaliti formatom gde su učesnici nosili svoje lične stvari upravo u džakovima. Ipak, Ana je istakla da se ne priprema za povratak u rijaliti, već se seli u novi stan, te nije krila svoje uzbuđenje zbog te promene.

Foto: Youtube/printscreen/Bane Djokic

Ana Ćurčić

 

Ana se danas zvanično uselila u svoj novi stan, a kompletan proces usnimila je i podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Najpre je video najavila putem Instagram profila, a onda je sve detalje podelila u svom novom videu na Jutjubu, gde je sada poprilično aktivna.

Obratila se pratiocima, pa ih uputila na Jutjub, gde će imati priliku da vide njen novi stan, a snimci su oduševili sve. Ana je bila sve vreme nasmejana i uzbuđena zbog novog doma, koji je kompletno opremila i usnimila svaki detalj, za koji se pobrinula. Komentari su se nizali, a fanovi su joj poželeli srećno useljenjem, na čemu je drugoplasirana zadrugarka bila veoma zahvalna. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, u "Eliti" trenutno boravi i njena nekadašnja prijateljica, Milena Kačavenda, pa bi fanovi rijalitija voleli da vide njihov susret u Beloj kući, kao i razgovor, s obzirom da su jedna o drugoj izneli brojne optužbe. U svakom slučaju, Ana se još nije oglašavala povodom povratka u rijaliti.

BONUS VIDEO: