ANĐELO DIVLJAČKI ZGRABIO ANITU: Bacao je po Beloj kući, njena reakcija će vas šokirati (FOTO)


IZVOR: P. R. - 22.12.2023 | 20:15


Uzavrele strasti u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANĐELO DIVLJAČKI ZGRABIO ANITU: Bacao je po Beloj kući, njena reakcija će vas šokirati (FOTO)

Anđelo Ranković je odlučio da pokaže svoju neverovatnu snagu tako što je izveo impresivan podvig - podigao je Anitu Stanojlović sa garniture, stavio je na kolena i ponovo spustio na garnituri. Ovaj neobičan potez privukao je pažnju prisutnih, a Anita je sve vreme imala osmeh na licu dok je Anđelo demonstrirao svoja zavodnička umeća.

Inače, kada je konačno uspeo u svom poduhvatu, Anita se nije mogla suzdržati, te je počela glasno da se smeje, što je dodatno doprinelo neobičnoj situaciji. Ova situacija u Beloj kući je zaintrigirala mnoge, a gotovo svi su bili mišljenja da je samo pitanje trenutka kada će aktuelni učesnici "Elite" ozvaničiti vezu. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, nakom emisije "Gledanje snimaka", Anita se ranije pripremila za krevet, pa otišla u izolaciju, a potom je stigao i Anđelo, koji je želeo da udari čežnju svojoj cimerki. Skinuo se u donji veš, pa defilovao u izolaciji, a Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njega.

Inače, Anđelo je nedavno u emisiji jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, te da od njega to ni ne očekuje:

Drago mi je da je nasmejana i vedra, uvek je lepše to nego kada je neko tužan. Ja sam rekao da ona meni prija i lepa je, ali sam rekao da ne želim prerano da govorim i razmišljam o vezi. Još je rano, nismo se upoznali. Ja ni napolju nema ozbiljne veze i tako živim. Nije mi normalno da ovde uđem u vezu - poručio je Ranković.

BONUS VIDEO: