OVO JE ISTINA O NOVOM TAKMIČARU "ELITE": U porodici Uroša Rajačića se krije MISTERIJA, sve je otkriveno u javnosti!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.12.2023 | 04:00


Uroš Rajačić priznao pred milionima sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVO JE ISTINA O NOVOM TAKMIČARU "ELITE": U porodici Uroša Rajačića se krije MISTERIJA, sve je otkriveno u javnosti!

Ove večeri na imanje u Šimanovcima, u rijaliti ,,Elita 7" ušao je novi takmičar Uroš Rajačić, koji je prilikom gostovanja u studiju, otkrio istinu o njegovom životu. Naime, Uroš dolazi iz Pančeva, a otkrio je da mu je od malena predodređeno da bude poznat i slavan. 

Sve se krije u njegovim korenima, budući da mu je, kako Uroš ističe, otac bio veliki muzičar, te da je rođen pod srećnom zvezdom. Uroš je istakao da je u rijaliti i ušao da bi postao slavan, što je naišlo na velike pohvale publike, jer je u startu bio iskren do koske.  POGLEDAJ GALERIJU

 

- Meni je predoređeno da budem slavan. Ja sam išao na boks, otac mi je bio veliki muzičar, ali nisam to hteo da pokazujem. Smatram da mi je slava predodređena - rekao je Uroš i dodao:

- Ja ceo život pokušavam da se ugasim i nisam uspeo. Tako da ni u unutra se neću ugasiti. Ja sam zato i došao, sviđa mi se taj adrenalin. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić ulazak u Elitu 7

 

Inače, Uroš se profesionalno bavi boksom, a kako ističe, baš ovaj sport mu je uspeo da ispuni svoj život disciplinom. Ima kratak fitilj, pa se zbog toga i plašio da se upusti u rijaliti avanturu, ali govori da je sada spreman da potpuno izdominira na imanju u Šimanovcima. 

- Ljubomoran sam, ali na drugi način. Ono što je moje, ne sme niko da mu priđe. Čuo sam se sa Matejom Matijevićem, dao mi je vetar u leđa za ulazak. 

BONUS VIDEO: