MATORA PRETI NAJBOLJOJ PRIJATELJICI, SAZNALA DA JU JE ODRUKALA KOD ANITE: Neviđeni haos u Beloj kući, Tomićeva saterana u ćošak!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.12.2023 | 21:30


Anita Stanojlović je uspela da Matoru posvađa sa najboljom prijateljicom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MATORA PRETI NAJBOLJOJ PRIJATELJICI, SAZNALA DA JU JE ODRUKALA KOD ANITE: Neviđeni haos u Beloj kući, Tomićeva saterana u ćošak!

Učesnici "Elite" danas su komentarisali ukućane, koji su se najviše promenili od početka rijalitija, a tokom sastanka, došlo je do žestoke svađe još uvek zakonitih supružnica - Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Naime, Anita je odlučila da stane na put Matoroj, pa je u sve umešala i njenu najbolju prijateljicu, a izlaganje Stanojlovićeve izazvalo je totalni haos u Beloj kući.

Anita i Matora su imale žučnu raspravu, a Tomićeva ni ne sluti da joj se supruga sinoć bila intimna sa Anđelom Rankovićem, što bi je dodatno razbesnelo.

Podsetimo, čim su stigli u sobu za izolaciju, Anita se bacila na posao. Anđelo se svukao, ona je sela na njegova leđa i počela da ga masira. Potom je Ranković odlučio da joj uzvrati uslugu. Seo je na Anitu i počeo da je dodiruje svuda po telu.

POGLEDAJ GALERIJU

- Tvoja drugarica Tamara mi je sve ispričala o tebi - kazala je Anita.

- Moja drugarica i žena su mi radile iza leđa, je l'? Ajde, pričaj, ku*vo jedna. Ajde, šta to znaš o meni? Što si dovela dete kod takve osobe? Ako ti je moja drugarica svašta pričala o meni. Koga ćeš ti da gaziš, ološu? - rekla je Matora.

- Neću ti dozvoliti da me blatiš - rekla je Anita.

- Us*aću se svima u život ko me je olajavao, kao i tebi. Pozivam javno Tamaru Marić, neka kaže šta je rekla Aniti u Đedovićevom stanu dok on tu nije bio. Ajde da vidim šta je to moja kuma i najbolja drugarica rekla za mene. Mene se moj otac nije odrekao - rekla je Matora.

BONUS VIDEO: