JANJUŠ PREDOSETIO SMRT ROĐENOG BRATA?! Poverio se ukućanima, pa priznao da mu nešto ne da mira - ovaj detalj će vas NAJEŽITI!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.12.2023 | 22:27


Janjuš je priznao ukućanima da mu nešto ne da mira, ni ne sluteći da će već uveče saznati da mu se brat ubio.

Foto: Instagram, Pink
JANJUŠ PREDOSETIO SMRT ROĐENOG BRATA?! Poverio se ukućanima, pa priznao da mu nešto ne da mira - ovaj detalj će vas NAJEŽITI!

Rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša je obezbeđenje izvelo, kako bi mu produkcija saopštila vest o smrti rođenog brata, a tokom današnjeg dana, Janjuš se cimerima požalio da mu nešto "igra" u stomaku, odnosno, da ima osećaj da će se nešto loše dogoditi.

Iako Janjuš nije kontaktirao sa bratom Mihailom, koji je danas pronađen mrtav, definitivno će ga ova informacija slomiti, a mnogi su zaključili da je učesnik Elite predosetio smrt rođenog brata.

Foto: TV Pink

Janjuša izvode iz Elite

 

Janjuš je ceo dan proveo u društvu cimera, sa kojima je razgovarao, s obzirom da je raskinuo sa Aneli Ahmić, a ni sanjao nije da će ga već uveče sačekati vest o nezapamćenoj tragediji, koja će mu definitivno promeniti život.

- Ništa ne znam, sada su me zvali neki novinari da me pitaju da li je to istina, evo, pokušavamo da ga dobijemo, ne javlja se - poručio je Boris s knedlom u grlu, jedva izgovarajući reči, prenosi Pink.rs.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca. 

BONUS VIDEO: