ISPLIVALA PREPISKA JANJUŠEVOG BRATA KOJA KRIJE JEZIVU ISTINU: Mihailo Janjušević je OVE POSLEDNJE reči uputio njemu!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.12.2023 | 07:30


Pojavila se prepiska Mihaila Janjuševića, Janjuševog brata pre samoubistva.

Foto: Instagram
ISPLIVALA PREPISKA JANJUŠEVOG BRATA KOJA KRIJE JEZIVU ISTINU: Mihailo Janjušević je OVE POSLEDNJE reči uputio njemu!

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem. POGLEDAJ GALERIJU

 

Mnogi poznanici su se oprostili javno od Mihaila putem društvenih mreža, a jedan od njih objavio je i privatnu prepisku, neposredno pre nego što se Janjušević odlučio na ovaj jeziv čin. Naime, poznato je da je Mihailo prolazio kroz veliku torturu okoline i korisnika društvenih mreža, svakodnevno je dobio pretnje, uvrede i poniženja, a kroz poruke koju je pisao prijatelju, to možete i videti.

- Opušteno. Samo sam hteo da ti skrenem pažnju da pratiš mngoo toksične ljude. A to može da utiče na tvoje raspoloženje, a da nisi ni svestan. Moj savet da se skloniš grand profila na Tviteru - glasila je poruka koju ju Mihailo poslao prijatelju u julu ove godine.

 

 

Inače, rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u 27. godini. Kako se ranije pisalo, Mihailo sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima.

Učesniku ''Elite'' Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o samoubistvu njegovog brata Mihaila, koji je sebi oduzeo život vešanjem. Kako saznaje i prenosi Pink, po Janjuša je došla Ena, a on je jako teško podneo strašnu vest.

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - govori za Pink izvor.

BONUS VIDEO: