GEJ JE SASVIM OK! NE RADIMO NIŠTA LOŠE: Boža Džon pozvao Uroša da gleda u kameru i POKAŽE MU ŠTA ZNA! Cimeri u neverici!


IZVOR: G. D. - M. G. - 01.01.2024 | 03:30


Stanić se pohvalio kako ih svi posmatraju jer su ljubomorni na njihovu energiju!

Foto: E stockk
GEJ JE SASVIM OK! NE RADIMO NIŠTA LOŠE: Boža Džon pozvao Uroša da gleda u kameru i POKAŽE MU ŠTA ZNA! Cimeri u neverici!

Novogodišnja čarolija nije zaobišla ni dvojicu zadrugara koji su postali miljenici cimera zbog toga što ih svakodnevno uveseljavaju time što se ponašaju kao da su zajedno. 

 

POGLEDAJ GALERIJU

 

Boža Džons i Uroš Stanić pozirali su ispred jelke u Beloj kući, te izmamili osmehe ukućana "Elite" kad su zagrlili jedan drugog i otkrili da je biti gej sasvim okej. Naime, Uroš se poput maznog mačka pripio uz Božu, čak ga je i poljubio nekoliko puta, na šta se pevač nije bunio.


- Jao, Božo, kako mirišeš, svašta bih ti sad uradio da nisu sve oči uprte u nas dvojicu. Ljubomorni su na našu energiju, zato nas ovako posmatraju. Zagrli me, stegni me jako i reci da sam ti fatalan i neodoljiv, a ja ću da predem poput debelog mačka - govorio je Uroš dok su pozirali, što se Džonsu takođe svidelo, pa mu je uzvratio.


- Dođi, pripij se uz mene, tako. Ne radimo ništa loše, biti gej je sasvim ok, gledaj u kameru i pokaži šta znaš. Zamisli da sam ja neko koga treba da osvojiš - zaključio je Boža.

 

Foto: E stockk

Uroš Stanić se pripio uz Božu Džonsa kao mačak koji prede oko njega

 

Uroš je, naravno, iskoristio i ovu situaciju da se što više približi Boži kog obožava, dok se ni on nije ustručavao da propagira gej-vezu i podržao ga je u svemu. 

Cimeri su se, kao i obično, ludo zabavljali dok su ih posmatrali jer se ni po čemu nije moglo razlikovati da se ne radi o pravom paru. 

Inače, Božu Džonsa od samog ulaska u "Elitu" bije glas da je akter afere sa Urošem, zbog čega je on isprva pravio haos, a onda je shvatio da to može doprineti i njegovoj popularnost, pa je prihvatio igru.

 

BONUS VIDEO: