ONA MU DAJE SNAGU, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Janjuš se obratio najbitnijoj osobi u životu, pa poručio da njeno mesto NIKO NEĆE MOĆI DA ZAUZME!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.01.2024 | 19:00


Nova objava Marka Janjuševića Janjuša slama srca.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika
ONA MU DAJE SNAGU, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Janjuš se obratio najbitnijoj osobi u životu, pa poručio da njeno mesto NIKO NEĆE MOĆI DA ZAUZME!

Nekadašnji košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš u velikoj, potresnoj ispovesti  otvorio je dušu o bolnom gubitku rođenog brata Mihaila koji je sebi oduzeo život vešanjem u stanu u kojem je živeo.

Janjuš je prvi put otkrio zbog čega nije bio blizak sa bratom Mihailom, tvrdeći da nisu bili u svađi, već da zbog njegovog odlaska u rijaliti su se udaljili i nisu se često viđali.

- Jedino što se kajem što više vremena nismo provodili zajedno, ali to je život, kada odrasteš svako ide na svoju stranu ,pogotovo ja koji sam imao drugu porodicu.. Ne kajem se jer nisam mogao da mu pomognem, znam da nisam, ali se kajem što ga nisam barem zagrlio onako kao kada je bio mali ,kada sam ga grlio i ljubio da se mami žalio kako ne može da izdrži koliko ga gnjavim... Mnogo sam ga voleo, mnogo... On je bio moje sve... - rekao je Janjuš za Pink.rs.

Foto: republika

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš je Elitu napustio, nakon što mu je produkcija saopštila informaciju o smrti rođenog brata, a sada boravi sa porodicom. On se redovno oglašava putem Instagram profila, gde komunicira sa fanovima, koji konstantno postavljaju pitanja, a danas je podelio fotografiju ćerke, Krune, koja mu daje snagu u ovim preteškim trenucima:

- Ljubav moja - napisao je Janjuš ispod fotografije ćerke Krune.

Foto: instagram.com/fkpartizan

Marko Janjušević Janjuš

 

- Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno mozda i imao a ćutao, da mi je samo rekao pa šta god da je rešio bih,sve se da rešiti, osim nažalost stvari koje je uradio... - priznao je Janjuš o preminulom bratu.

BONUS VIDEO: