JAUCI UROŠA STANIĆA ODZVANJALI IMANJEM: Strahuje za život majke, plaši se da joj je njegov otac naudio!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.01.2024 | 18:31


Uroš Stanić je plakao na sav glas zbog majke i čestitke, koja je izostala.

Foto: Pink
JAUCI UROŠA STANIĆA ODZVANJALI IMANJEM: Strahuje za život majke, plaši se da joj je njegov otac naudio!

Starleta Stanija Dobrojević ušetala je u Belu kuću, iznenadila učesnike "Elite", pa ušla u klinč sa Aneli Ahmić, a zatim je poklone uručila Urošu Staniću, koji nije želeo da mu se Stanija približi, pa joj je odmah odbrusio i oterao je od sebe.

Uroš Stanić je dobio samo čestitku od fan-stranice Aneli Ahmić, što je razočaralo i rasplakalo. On se obratio majci, pa svima priznao koliko je uplašen za njen život, s obzirom da mu je, kako je sam otkrio, otac agresivan, pa sumnja da zbog njega nije smela ni da mu pošalje pismo. POGLEDAJ GALERIJU

 

Uroš se nadao da je nije obrukao i da ipak postoji šansa da ga sačeka, kada bude napuštao rijaliti. Aneli mu je prišla, da ga zagrli i uteši, a Stanija je želela da ga zagrli, iako on nije želeo ni da čuje za to:

- Nema potrebe da mi prilazi ova osoba (Stanija). Žao mi je što mi mama nije poslala ništa, kao ni prijatelji. Nadam se da mamu nisam obrukao, mnogo mi fali, ne znam da li je dobro, razmišljam o njoj, verovatno zbog tate nije smela da pošalje poruku - plakao je Uroš Stanić, dok su ostali ukućani ostali u šoku zbog njegovog izlaganja.

- Ne znam šta sam ja ovom čoveku uradila. Meni je on specifičan, ne dopada mi se sad ovaj odnos prema meni, ja mu ništa nisam uradila, došlo mi je da ga zagrlim - rekla je Stanija Dobrojević Urošu Staniću, a on je seo na svoje mesto.

BONUS VIDEO: