SAOPŠTENA KAZNA ZA ANĐELU ŠPARAVALO: Veza sa Bojanom je skupo koštala, učesnica Elite briznula u plač!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.01.2024 | 21:15


Anđela Šparavalo je dobila pismo, kojim joj je saopštena kazna, učesnici zanemeli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SAOPŠTENA KAZNA ZA ANĐELU ŠPARAVALO: Veza sa Bojanom je skupo koštala, učesnica Elite briznula u plač!

Stanija Dobrojević danas je u Belu kuću ušetala kao Deda Mrazica, pa podelila ukućanima poklone, a na red je došla Anđela Šparavalo, čiji su roditelji jučerašnjom posetom izazvali totalnu pometnju i burne reakcije.

Oni su na sve načine pokušavali da se rastave od Bojane Pavlović, sa kojom je Anđela stupila u vezu, a iskoristili su i ovu priliku, da izvređaju Bojanu i pokušaju Anđeli da otvore oči i totalno joj ogade devojku.

Anđela je ostala bez poklona za Novu godinu, jer su roditelji želeli da je kazne na ovaj način, a ona je svima saopštila konačnu odluku:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Pozdrav svima, posebno za Slađu, Miću i Lakića. Slađo hvala ti na svemu, Anđela mnogo si se pogubila i mnogo si porodicu povredila. Našla se jedna nasilnica, gadura, da te uvuče u tu priču. Ova bolesnica igra s tobom rijaliti, i uspela je da te uplete u to, Mama te moli da ne pričaš sa njom, digni se iz ove situacije, hoću svaki dan da te vidim da si srećna, sređena našminkana. Gledaj te muškačine u kući a ne ovo strašilo. Sve dok ne vidimo da si nas poslušala, poklone nećeš dobiti - pročitala je Anđela.

- Mnogo vas volim, izabrala sam ovde svoje roditelje, i isteraću to do kraja - rekla je Anđela.

- Bojana, da li imaš ti nešto da kažeš, da im odgovoriš? - pitao je Darko Tanasijević Bojanu.

- Ne, nemam komentar - odgovorila je Bojana kratko.

BONUS VIDEO: