STANIJA POTVRDILA - ANITA JE DEO ANĐELOVOG PLANA: Starleta mu prenela poruku iz spoljnog sveta, pa dala NOVA UPUTSTVA!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.01.2024 | 21:25


Stanija Dobrojević je otkrila Anđelov tajni plan, za njega imala samo jednu poruku.

Foto: Pink
STANIJA POTVRDILA - ANITA JE DEO ANĐELOVOG PLANA: Starleta mu prenela poruku iz spoljnog sveta, pa dala NOVA UPUTSTVA!

Popularna starleta, Stanija Dobrojević, danas je u Belu kuću ušetala kao Deda Mrazica, zajedno sa Darkom Tanasijevićem, pa obradovala učesnike "Elite" poklonima i čestitkama najbližih, a po izlasku se obratila Anđelu Rankoviću.

Naime, ona mu je poželela sve najbolje u 2024. godini, pa mu poručila da je odličan i da ne zaboravi zbog čega je ušao u rijaliti.

Kako mnogi nagađaju, Anđelo je osmislio plan da osvoji Anitu Stanojlović, ne bi li imao glavnu priču u Eliti, zbog čega je odmah bacio oko na nju, a ona mu je uzvratila istom merom.

Ovo nije prvi put da Anđelo Ranković smuva devojku Jovane Tomić Matore, što je gledaocima rijalitija sumnjivo, pa su mnogi zaključili da Anđelo zna šta radi i da će do kraja Elite totalno uništiti nekadašnju prijateljicu, Matoru.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Ovaj Stanijin gest pojedini su protumačili upravo kao potvrdu da Anđelo sve radi planski i da je Anita Stanojlović samo deo njegove igre, te da, iz tog razloga, ne želi ni da ozvaniči vezu sa njom.

- Sve najlepše! Ćao, Anđelo, znaš zašto si tu... Za sada si odličan - poručila mu je Stanija Dobrojević.

- Znam, hvala ti - uzvratio je Anđelo kratko.

Stanija se, zatim, pozdravila i sa Anitom, pa napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a Stanojlovićeva uopšte nije shvatila da se ova poruka Anđelu odnosila upravo na nju i njihov odnos. 

Foto: instagram.com/printscreen

Stanija otkriva Anđelov plan

 

BONUS VIDEO: