MATORA SAZNALA KAKO STOJE STVARI U SPOLJNOM SVETU: Propala joj igra na kartu žrtve, Anita se bolje PLASIRA!


IZVOR: Republika/A.N. - 02.01.2024 | 16:45


Stanija svojim dolaskom u "Elitu" napravila opštu pometnju!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže
MATORA SAZNALA KAKO STOJE STVARI U SPOLJNOM SVETU: Propala joj igra na kartu žrtve, Anita se bolje PLASIRA!

Jovana Tomić Matora i Maja Marinković tokom sinoćne reprize Nove godine odvojile su se u dvorištu Bele kuće i komentarisali dolazak Stanija Dobrojević i informacije koje im je unela, a po svemu sudeći napravile su veliku pometnju. 

Naime, Stanija je tokom dodele paketića prokomentarisala da je Anita Stanojlović napolju jedna od favorita i da uopšte nije loše predstavljena, kao što takmičari smatraju, što pokazuje i njena SMS pobeda na "Elitoviziji". 

Maja i Matora nisu mogle da poveruju u to što je Stanija izgovorila, pa je Tomićeva tražila od njega da joj objasni kako je moguće da je Anita voljenija u narodu, kad je nju prevarila i posle svega našla novog dečka, koji je njen bivši prijatelj. 

- Ne može u tri života da bude, kako može? Ajde mi objasni, molim te - rekla je Matora. 

- Može kad se nakčimo Đedović, Milena, ti i ja. Ja koja j*bem majku, da li razumeš? - govorila je Maja. 


- Nikome se mi nismo nakačili - poručila je Tomićeva. 

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Inače, Đedović je sinoć posle žurke izneo teoriju kako Stanija to priča da bi se zaustavili napadi na Anitu i kako bi Stanojlovićeva mogla da bude najgora i opere sve njene postupke o kojima bruji javnost još od početka rijalitija. 

Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još je Maji rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: