LOM NA IMANJU, ŠA OPTUŽIO MIONINE RODITELJE DA LAŽU: Jovanovićeva besna kao ris, on pokušava da je okrene protiv porodice!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.01.2024 | 13:07


Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su obavili razgovor, a on ju je ubeđivao da je roditelji lažu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
LOM NA IMANJU, ŠA OPTUŽIO MIONINE RODITELJE DA LAŽU: Jovanovićeva besna kao ris, on pokušava da je okrene protiv porodice!

Takmičarka "Elite" Miona Jovanović se potpuno promenila prema Nenadu Aleksiću Ša otkad je imala razgovor sa roditeljima, koji su je žestoko iskritikovali zbog afere sa njom. Ša od tog trenutka pokušava da vrati odnos na staro, ali mu ne uspeva. Sinoć je tokom žurke ponovo poveo razgovor sa njom.

Miona mu je rekla da će razgovarati ujutru, kad se ona otrezni, a reper je počeo da je emotivno ucenjuje i "hvata u mašinu" da se pomire.

Ipak, Miona je pristala da obave taj razgovor, kako bi oboje znali na čemu su, a ona mu je jasno stavila do znanja da se izblamirao sinoćnjim ponašanjem i da se samo dodatno "ukopao".

Podsetila ga je na reči, koje je izgovorio u ekonomskom dvorištu, a on ju je ubeđivao da to nije istina i da su joj roditelji preneli pogrešnu informaciju, što je nju još više isprovociralo, pa mu je očitala bukvicu za pamćenje i postavila ga na svoje mesto: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Fujčina ponašanje, razmisli šta si pričao u ekonomskom... - poručila mu je Miona.

- Ja ti se kunem da nisam vređao tvoje roditelje - pobesneo je Ša.

- Moraš da se emancipuješ, taman si bio normalan i onda taj postupak... 100 metara ispod zemlje. Pokazao si mi da si ispao kreten i debil - nastavljala je Jovanovićeva.

- To je trenutak, želeo sam da ti pokažem kako odvratno može da bude - govorio je reper.

- Pokazao si da si kreten, sebe si izblamirao, ne mene - rekla mu je Miona.

BONUS VIDEO: