ANĐELINI RODITELJI DOBILI ŽESTOKI ODGOVOR BOJANE PAVLOVIĆ: Muk u Beloj kući, učesnica Elite napokon prekinula tišinu!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.01.2024 | 20:30


Bojana Pavlović je odlučila da odgovori na brutalne prozivke Anđelinih roditelja.

Foto: ST/Dragan Kadić
ANĐELINI RODITELJI DOBILI ŽESTOKI ODGOVOR BOJANE PAVLOVIĆ: Muk u Beloj kući, učesnica Elite napokon prekinula tišinu!

Učesnici "Elite" na dobili priliku da saopšte svoje novogodišnje odluke, a na red je došla Anđela Šparavalo, čija je poseta roditelja unela totalnu pometnju. 

- Pozdrav svima, posebno za Slađu, Miću i Lakića. Slađo hvala ti na svemu, Anđela mnogo si se pogubila i mnogo si porodicu povredila. Našla se jedna nasilnica, gadura, da te uvuče u tu priču. Ova bolesnica igra s tobom rijaliti, i uspela je da te uplete u to, Mama te moli da ne pričaš sa njom, digni se iz ove situacije, hoću svaki dan da te vidim da si srećna, sređena našminkana. Gledaj te muškačine u kući a ne ovo strašilo. Sve dok ne vidimo da si nas poslušala, poklone nećeš dobiti - pročitala je Anđela čestitku porodice.

Naime, roditelji su joj očitali bukvicu i poručili joj da je se cela porodica odrekla zbog veze sa Bojanom Pavlović. Anđela je odlučila da posluša svoje roditelje i raskine sa Bojanom, a u 2024. godini je donela novu odluku, koju je podelila sa publikom, ali i ukućanima: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Odluka mi je da posetim psihijatra čim se završi "Elita". Odluka mi je da poslušam roditelje, da manje lažem i da uđem srećna i normalna. Ne osećam se baš kako treba, razmišljam kako su mi baka i brat, želim da njima bude dobro - rekla je Anđela Šparavalo.

- Sramota me je da pričam posle patološkog lažova. Neću da pričam o odlukama napolju, ne treba da ih intresuje. Definitivno ću ja da odem na neko more, na kamili nekoj verovatno. Što se tiče ovde nekih odluka, jedinu odluku koju ću doneti je da ću da nađem neko mesto, centar ove prostorije, okačiću pancir i ko god se bude osećao nezaštićeno, može da obuče pancir i da uđe u debatu i da ima sigurnost i snagu da može da se odbrani - nadovezala se Bojana Pavlović.

BONUS VIDEO: