OBELODANJEN "CENOVNIK" STANIJE DOBROJEVIĆ: Anelina porodica iznela šok-informacije, pa otkrila kakve snimke starleta poseduje!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.01.2024 | 14:05


Sestra Aneli Ahmić je javno ocrnila Staniju Dobrojević, pa otkrila koliko naplaćuje svoje eksplicitne snimke.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
OBELODANJEN "CENOVNIK" STANIJE DOBROJEVIĆ: Anelina porodica iznela šok-informacije, pa otkrila kakve snimke starleta poseduje!

Sukob između Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić ponovo je aktuelizovan nedavnom Stanijinom posetom Beloj kući. Međutim, ovaj put, u priču se uključila i Anelina sestra Sita, koja je javno prozvala Staniju otkrivajući nove detalje o njenom poslovanju i ponašanju.

Sita je izrazila svoje negodovanje zbog Stanijinog sukoba sa Anelom, ističući da je veoma razočarana što se situacija ponovo zaoštrila. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, posebno kada je otkrila detalje o Stanijinim poslovnim aktivnostima.

Jedna od zanimljivih tačaka iz Sitinog obraćanja bila je njena konstatacija o Stanijinim poslovnim aktivnostima. Sita je istakla da je veoma važno razumeti pravu vrednost Stanijinih ulaganja i radova, posebno naglašavajući njen online sadržaj koji se može videti na njenim sajtovima i Jutjub kanalu.

Foto: youtube.com/In Production Official

Sita Ahmić

 

- Svi znamo koliko ona vredi, imamo priliku da vidimo na njenim sajtovima i svim njenim radovima na Jutjubu - neki 15 dolara, a neke možeš da gledaš i za džabe. Toliko o visokobudžetnoj dami - rekla je kratko sestra rijaliti učesnice i dodala:

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

- Kada bude imala legalan posao, radila i odgajala decu, plaćala iz svog novčanika i vozila svoj auto, brinula se za nekoga, kada je ne budu ganjali zelenaši, kada prestane otimati od druge dece, kad prestane da nagovara druge osobe da stresiraju žene u visokoj trudnoći, možda joj sledeći put odgovorim i opet je stavim na svoje mesto, jeftina vašar baba devojka - poručila je Sita za Pink.rs.

BONUS VIDEO: