MONSTRUOZNA LAŽ! Majka Anđele Šparavalo otvorila dušu, priznala sve o ćerkinim MULJAŽAMA, ova AFERA će je uništiti!


IZVOR: Republika/O. B. - 05.01.2024 | 19:20


Majka Anđele Šparavalo progovorila o ćerki.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock
MONSTRUOZNA LAŽ! Majka Anđele Šparavalo otvorila dušu, priznala sve o ćerkinim MULJAŽAMA, ova AFERA će je uništiti!

Anđela Šparavalo, poznata javnosti kao učesnica televizijskog programa, ponovo je dospela u žižu javnosti zbog svoje veze sa Bojanom Pavlović. Nakon što je njena majka, Aleksandra, izrazila duboko razočarenje u ćerku, javnost je ponovo zainteresovana za njihovu turbulentnu vezu.

Aleksandra Šparavalo je otkrila da Anđelina živi sa njima, a ne kod babe, suprotstavljajući se Anđelinim tvrdnjama. Takođe, demantovala je Anđelinu tvrdnju o podršci majke Anđeli u vezi sa njenim seksualnim opredeljenjem. Ova porodična drama je privukla pažnju javnosti, stvarajući dodatnu tenziju u već kompleksnoj situaciji.

Foto: Pink

Roditelji Anđele Šparavalo

 

- Mogu samo da vam kažem da sve laže. Ona živi kod nas, a ne kod babe, a takođe laže i da smo ikada pričale o temi da voli žene i da bih je ja podržala u tome. Ne želim da dajem više nikakve izjave jer ona patološki laže sve više. Prosto ne prepoznajem naše dete - rekla je Aleksandra za Alo! i dodala:

- Ja šta sam imala, rekla sam njoj u oči, ali ništa nije vredelo! Jedva sam smogla snage i tamo da dođem - završila je Anđelina majka.

Bojana Pavlović je javno progovorila o uvredama koje je doživela od porodice svoje bivše devojke. Ona je istakla da je svesna sebe i da je te reči nisu posebno povredile. Međutim, njen komentar izaziva dodatnu pažnju kada je istakla da su roditelji često uključeni u eksploataciju svoje dece zarad finansijske dobiti, podržana od strane Marka Đedovića.

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović


Ova javna rasprava o porodičnim odnosima i emotivnim vezama privlači veliku pažnju javnosti i izaziva različite reakcije. Dok jedni podržavaju Anđelinu i Bojanu, drugi osuđuju porodične tajne koje su izašle u javnost.

Anđelina Šparavalo i Bojana Pavlović su ponovo u centru medijske pažnje zbog porodičnih i emotivnih problema. Ova situacija izaziva različite reakcije javnosti i otvara pitanja o privatnosti, porodičnim odnosima i podršci u partnerskim vezama. S obzirom na kompleksnost situacije, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.