MILJANA SAZNALA ŠTA SE DEŠAVA SA ZOLOM NAPOLJU: Reakcija Kulićeve sve UZNEMIRILA!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.01.2024 | 15:45


Miljana Kulić ne može da dođe sebi!

Foto: printscreen/RTVPink
MILJANA SAZNALA ŠTA SE DEŠAVA SA ZOLOM NAPOLJU: Reakcija Kulićeve sve UZNEMIRILA!

Tokom dana Slađa Lazić Poršelina sedela je sa Pablom Milevskim na garnituri, te su komentarisali odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji se pre nekoliko dana diskvalifikovao svojevoljno iz rijalitija ,,Elita": 

Slađa je istakla da je Miljana stalno ispituje da li ju je Zola voleo, a potom su otkrili da je Čolić imao potpuno druge planove, te da je samo smirivao situaciju sa Kulićevom, da mu ne bi ponovo došla glave. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u Eliti

 

- Oni ne idu jedno uz drugo, on je nezreo, nije iz tog fazona, hoće da se sprda, da se zeza. Kad izađemo, totalno je bila druga priča, klubovi i to. Ne vidim ga u ozbiljnijem odnosu, ako ne vidim da odlepi za nekom devojkom. On je pun života - istakao je Pablo Milevski.

- Kako nije, ja sam izlazila sa njim, jako dobar momak za mene - ubacila se Slađa, pa dodala:

- Ne znam šta se desilo, sad ne mogu da ga pravdam ili ne pravdam. Nismo bili u njegovoj koži, kad je imao strašne terore.

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić Elita 7

 

- Miljana je skontala, kad je videla klipove neke, ne mogu ja da pričam o tome, šta se desilo o tome. Je l' ti ispričala šta se desilo sve šta se desilo van? On je tražio to, a kao da je bio spreman da napravi dete, zarad te neke priče, to je nju ubilo. Tu ne mogu da ga opravdam, po mom mišljenju, ne mogu da ga opravdam, to mi nije jasno - istakao je Pablo.

Miljana je nesigurna, zbog čega se, po mišljenju mnogih takmičara ,,Elite" povukla u sebe, a sve vreme razmišlja o tome šta Zola radi u spoljnom svetu, a dosta se spekuliše i da joj je napravio dete, pre nego što je odlučio da pobegne sa imanja u Šimanovcima.