JANJUŠ SE IPAK VRAĆA U ELITU: Aneli će pući od sreće, pred suset napravio ŠOK POTEZ!


IZVOR: Republika/A.N. - 10.01.2024 | 08:40


Zbog ovoga svi očekuju njegov povratak na imanje u Šimanovcima!

Foto: twitter, pink
JANJUŠ SE IPAK VRAĆA U ELITU: Aneli će pući od sreće, pred suset napravio ŠOK POTEZ!

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš i dalje prolazi kroz teške trenutke nakon gubitka najmlađeg brata Mihaila krajem prošle godine. Nakon tužne vesti koja mu je saopštena, Janjuš je napustio rijaliti i neizvesno je da li će se vratiti pred kamere.

Putem društvene mreže Instagram, Janjuš je podelio porodične fotografije i izrazio svoje duboko žaljenje za bratom. Međutim, nedavno je iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio majku i sestru svoje ljubavnice Aneli Ahmić.

Ovaj iznenađuju'i potey nije prošlo neprimećeno među fanovima rijalitija, koji su brzo primetili Janjušev potez i počeli da komentarišu. Mnogi su se zapitali šta ovo može značiti i da li postoji mogućnost pomirenja između Janjuša i Aneli, kao i da li je ovo znak da se bivši košarkaš braća u "Elitu".  POGLEDAJ GALERIJU

Otkako je napustio rijaliti, Janjuš se povukao iz javnosti i izbegava da daje izjave. On se samo ponekad oglasi putem svog storija na društvenoj mreži Instagram, gde iskazuje svoje žaljenje sa pokojnim bratom. Njegova retkost u javnom izlaganju samo je povećala interesovanje javnosti za njegovu privatnost i emotivno stanje.

Ostaje da se vidi kakav će biti njegov dalji odnos sa Anelinom porodicom. U međuvremenu, njegovi fanovi i javnost ostaju u iščekivanju da li će se Janjuš vratiti pred kamere ili će nastaviti da se povlači iz medija kako bi se posvetio porodici i ličnom procesu tugovanja.

BONUS VIDEO: