ZOLA BEŽI OD MILJANE U DRUGU DRŽAVU: Saznao da neće postati otac, pa nakon brutalnih pretnji odlučio da ZAPOČNE NOVI ŽIVOT!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.01.2024 | 11:35


Čolić doneo odluku, usledilo hitno oglašavanje!

Foto: Pink
ZOLA BEŽI OD MILJANE U DRUGU DRŽAVU: Saznao da neće postati otac, pa nakon brutalnih pretnji odlučio da ZAPOČNE NOVI ŽIVOT!

Nakon svoje nedavne diskvalifikacije iz rijaliti programa "Elita", bivši učesnik Lazar Čolić Zola je odlučio da napusti Srbiju i otputovao je u Beč sa svojim kumom, navodno zbog poslovnih obaveza. Ovo je izazvalo dosta pažnje javnosti, a Čolić je dodatno privukao pažnju kada je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Naime, već danima se spekuliše da je Miljana Kulić u drom stanju i da će na svet doneti Zolino dete, a koliko je bila sigurna u trudnoću govori to da je prestaa i da pije antibiotike, kako ne bi ugrozila plod. Međutim, Kulićeva je sinoć otkrila da je dobila ciklus i time prekinula sumnje o trudnoći. 

Nakon toga na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasio se i Zola, koji je otkrio svojim brojnim pratiocima da razmišlja o preseljenju u Beč i da mu se jako dopada život tamo. 

- Nisam do sad dao nijednu izjavu niti mi je do toga, a najmanje mojoj porodici da komentariše bilo šta. Več mi se mnogo sviđa... Razmišljam da ostanem živeti ovde i da se borim, šta vi mislite o tome? - napisao je Čolić na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Miljana je sinoć dobila hipotetičko pitanje i Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje. 

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

BONUS VIDEO: