PORODICA ŠPARAVALO DOŽIVELA NAJVEĆI PORAZ! Trese se imanje u Šimanovcima zbog ove informacije!


IZVOR: Republika/M. I. - 12.01.2024 | 15:45


Anđela Šparavalo je odlučila da ide protiv porodice zbog Bojane Pavlović.

Foto: Pink
PORODICA ŠPARAVALO DOŽIVELA NAJVEĆI PORAZ! Trese se imanje u Šimanovcima zbog ove informacije!

Anđela Šparavalo je javno saopštila da je niko nije prisilio na odnos sa Bojanom Pavlović. Iako su Anđelini roditelji izrazili svoje neodobravanje veze sa Bojanom, Anđela je istakla da se oseća lepo u tom odnosu i da je njena odluka da bude sa Bojanom.

Poseta Anđelinih roditelja izazvala je totalnu pometnju na imanju, a ukućani i dan-danas komentarišu taj razgovor porodice Šparavalo. Kako je Anđela odlučila da ide protiv svojih roditelja i nastavi vezu sa Bojanom, takmičari su definitivno shvatili da ne mogu odvratiti svoju cimerku, a Nikola Lakić je upravo to smatrao najvećim porazom porodica Šparavalo, koja se nedavno javno odrekla svoje ćerke:

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Bukilić, Majčica, Bojana i Dario na kraju. Mala bi bila ko zna s kim sve. Ona je strejt. Mama joj je došla i ljudi su se uhvatili za to što je rekla:'Budi s muškarcem, samo ne sa ženom''. To je poraz njihove porodice. Ona ne može da veruje da joj se ćerka spretljala sa ženom - rekao je Nikola Lakić svom cimeru, pa dodao:

- Svrha je samo da bude s muškarcem. Rekli su da je Bojana žvalava, odvratna, nikakva, to smatraju kao poraz - zaključio je Nikola Lakić.

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Lakić

 

Bojana ne želi da prihvati odgovornost za odluku porodice Šparavalo da se odreknu sopstvene ćerke, a Anđela, po svemu sudeći, ne mari za ono što se događa van rijalitija, već je samo zanima veza sa Bojanom.

BONUS VIDEO: