ANELI SAZNALA ISTINU O JANJUŠU: Napravila haos pred njegov povratak u Elitu!


IZVOR: Republika/A.N. - 12.01.2024 | 17:15


Ahmićeva na stubu srama, urla na sav glas!

Foto: ATA Images
ANELI SAZNALA ISTINU O JANJUŠU: Napravila haos pred njegov povratak u Elitu!

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" Aneli Ahmić je bila na stubu srama jer je lako odustala od Marka Janjuševića Janjuša i ljubavi koju su imali. Oni nisu mogli da veruju da Aneli stavlja tačku na vezu za koju se toliko borila, bez da je sačekala da se bivši košarkaš vrati i sa njim porazgovora o svemu. 

- Ja sam sinoć rekla da sam ga ostavila, ali to nije istina. Rekla, pa porekla. Ako je njemu stalo, on će da se pomiri sa mnom nakon svega što sam ja rekla. Za Anđela samo mutav može da pomisli da je istina. Ja sam se digla da odgovaram na pitanja, Ivan je uskočio, njega svi moraju da slušaju. Ja imam prebačaje i to je prosto normalno. Ja ne znam gde je on i šta je - govorila je Aneli Ahmić u današnjoj emisiji. 

- Pune ti glavu, čujem kako ti govore kako je on na Zlatibotu, budalaštine - dodao je Milan. 

Aneli je pokušala da objasni da je iskrena i da ne može da plače po ceo dan, ali cimeri joj ne veruju u to što govori. 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Janjuš se večeras vraća u Elitu, a Aneli sigurno neće biti lako kad sazna kroz kakav pakao je prošla njegova porodica. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

BONUS VIDEO: