JANJUŠ JECA U STUDIJU: Raspao se na početku emisije zbog pokojnog brata!


IZVOR: Republika/A.N. - 12.01.2024 | 22:06


Raspao se u programu uživo!

Foto: TV Pink/printscreen
JANJUŠ JECA U STUDIJU: Raspao se na početku emisije zbog pokojnog brata!

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila. Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

- Težak period.... Jednostavno, pokušavam da se izborim i nije lako. Ovo su neke teške stvari i teške teme. Nema koristi, ništa ne može da povrati nešto što više nema. Borim se koliko mogu i nadam se da ću da izdržim - rekao je u suzama Janjuš. 

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

BONUS VIDEO: