ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE: Izdali saopštenje nakon Janjuševog povratka - evo kako će njegova TRAGEDIJA uticati na rijaliti!


IZVOR: Republika/M. P. - 13.01.2024 | 15:05


Produkcija rijalitija "Elita" izdala zvanično saopštenje!

Foto: TV Pink/printscreen
ZVANIČNA ODLUKA PRODUKCIJE ELITE: Izdali saopštenje nakon Janjuševog povratka - evo kako će njegova TRAGEDIJA uticati na rijaliti!

Hrišćani koji poštuju julijanski kalendar danas slave Novu godinu, a publika rijalitija "Elita" navikla je da se svake godine veseli sa takmičarima do ranih jutarnjih časova. Ipak, ove godine to neće biti slučaj.

Naime, produkcija je donela odluku da se večeras neće održati žurka povodom proslave Nove godine, već emisija "Nominacije". Saopštenje se pojavilo na ekranu uz najavu za takmičenje "Zvezde Granda".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Najava za večerašnju emisiju

Produkcija je ovu odluku donela najverovatnije kako bi se ispoštovao Marko Janjušević Janjuš, koji se sinoć vratio u "Elitu".

Podsetimo, on je "Elitu" napustio 25. decembra 2023. godine, kad je saznao da mu je najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo. Janjuš je doneo odluku da se vrati u rijaliti, kako bi obezbedio sredstva za svoju porodicu.

Danas je svojim cimerima otvorio dušu i otkrio kakav je njegov brat bio.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš otvara dušu cimerima

- Znaš koliko sam bio srećan kada se rodio. Voleo sam ga najviše, sa srednjim i ne toliko, volimo se mi, ali Mihailo mi je bio sve. Braća se svađaju oko parčeta zemlje, a moja braća i ja nikada nismo jedno drugom rekli ružne reči. Ja sam došao u Beograd sa 17, on je tada krenuo u osnovnu školu, sve sam mu dao dok nisam dobio Krunu. Najteže mi je bilo kada su me pitali da li je istina da smo bili u svađi, to je takva laž bila - govorio je Janjuš.

- On nikome ništa loše nije radio, imao je svoj život, živeo je sam, srećan i eto... Do kraja života mora da se živi sa tim - dodao je Janjuš.

BONUS VIDEO: