JANJUŠ I ANELI SE MIRE U ELITI NAKON TRAGEDIJE: Ena Janjušević dobila ŠUT KARTU ponovo!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.01.2024 | 04:00


Aneli Ahmić se izlanula uživo u programu!

Foto: Printskrin/RTV PINK
JANJUŠ I ANELI SE MIRE U ELITI NAKON TRAGEDIJE: Ena Janjušević dobila ŠUT KARTU ponovo!

Juče u rijaliti programu "Elita", Marko Janjušević Janjuš je šokirao sve učesnike povratkom na imanje i saopštavanjem tragične vesti o gubitku mlađeg brata Mihaila Janjuševića. Ova vest je potresla celu kuću, a posebno njegovu rijaliti devojku Aneli Ahmić, koja je bila očajna i nije znala kako da mu pruži podršku u ovim teškim trenucima.

Nakon što je saznala za Janjuševu tragediju, Aneli se obratila Nenadu Aleksiću Ša tražeći savet kako da se postavi prema Janjušu u ovoj situaciji. Izrazila je svoju nemoć i očajanje, tražeći način da bude uz svog partnera u ovom teškom trenutku.

Foto: printskirn

Aneli Ahmić

 

- Ne znam šta da radim sa Janjušem. Sve sam probala i mislim da će svaka moja radnja dalje biti kontraproduktivna! Dajte ljudi pomagajte mi kako znate. Ne mogu samo da sedim sa strane i da posmatram kako pati - pričala je Aneli.


Nenad Aleksić Ša je Aneli pružio podršku i savetovao je da bude uz Janjuša u ovom trenutku, ističući da je sada važno da pruži podršku i da bude uz njega. Ša je naglasio da je Janjušu potrebna podrška i da Aneli treba da bude ta osoba koja će mu pružiti utehu i razumevanje.

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Ja da sedim sa njim ili ko god da sedi, znao bih da je momenat da odem jer mu ja nisam ništa ovde. Ti ne ideš da pristiskaš, ti baš treba da budeš uz njega sada. Ti moraš da budeš sa njim, nema nikoga bližeg ovde. Ne grešim sto posto, a i da grešim u mnogo čemu, u ovom ne grešim! - rekao je Ša. 

Iako je Ša savetovao Aneli da ode kod Janjuša, ona je ipak odlučila da sačeka, svesna da je Janjuš van sebe i da mu treba vremena da se sredi. Izrazila je razumevanje za Janjuševu situaciju i istakla da želi da bude podrška svom partneru koliko god mu vremena bude potrebno.

- Janjuš je van sebe i moramo da mu damo prostora. On ne može sad da troši energiju na mene i to razumem. Strašno je to što mu se desilo, ali svakako sam tu da mu budem podrška, pa koliko god vremena da mu treba. Vidim da od mene svi očekuju da nešto tu radim, da se muvam oko njega, ali to nije rešenje. Samo sam mu dodatni pritisak, bez obzira što znam koliko sam mu draga. Doći će sve na svoje, bitno je da se on sredi i da bude kako treba - rekla je Ahmićka.

BONUS VIDEO: