JANJUŠ U KRITIČNOM STANJU: Snimak zbog kog su se SVI UPLAŠILI - ŠTA MU SE DESILO?!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.01.2024 | 05:45


Marko Janjušević Janjuš po povratku u ,,Elitu" pokazao veliki problem koji ima.

Foto: TV Pink/printscreen
JANJUŠ U KRITIČNOM STANJU: Snimak zbog kog su se SVI UPLAŠILI - ŠTA MU SE DESILO?!

Na društvenim mrežama sinoć se povela žustra polemika o stanju lica poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića, poznatijeg kao Janjuš nakon povratka u rijaliti ,,Elita". Mnogi su primetili da je njegovo lice dosta naduveno i da je prekriveno aknama i bubuljicama, što je izazvalo zabrinutost među njegovim pratiocima. POGLEDAJ GALERIJU

 


Spekulacije o uzroku ovakvog stanja Janjuševog lica su brzo počele da kruže. Mnogi su izrazili mišljenje da je razlog ovakvom stanju nervoza i tuga koje su ga snašle nakon samoubistva njegovog brata Mihaila Janjuševića. Neki su čak tvrdili da je Janjuš bio primoran da pije lekove kako bi se nosio sa ovim teškim gubitkom, te da je sve to uzrok njegovom trenutnom stanju kože.

Ova tema je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su iskazali saosećanje prema Janjušu i izrazili nadu da će uskoro prevazići ovo teško razdoblje. Neki su istakli koliko je važno pružiti podršku osobama koje prolaze kroz emocionalno teške trenutke, ističući da se to može odraziti i na fizičko zdravlje.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Elitu

 


Ovaj slučaj je još jednom skrenuo pažnju na važnost brige o mentalnom zdravlju i podsetio ljude da je važno pružiti podršku onima koji se bore sa gubicima i teškim emocijama. Takođe je podstakao i razgovor o uticaju stresa i tuge na fizičko zdravlje, uključujući i stanje kože.

Dok se polemika nastavlja, mnogi prate Janjuša sa nadom da će uskoro prevazići ovo teško razdoblje i da će njegovo lice uskoro povratiti svoj uobičajeni izgled. Važno je da se ova situacija iskoristi kako bi se podigla svest o mentalnom zdravlju i pružila podrška onima koji prolaze kroz slične teškoće.

BONUS VIDEO: