ANELI SE UVUKLA JANJUŠU U KREVET: Otkrila mu JEZIV SAN o njegovoj ćerki Kruni!


IZVOR: Republika/O. B. - 13.01.2024 | 19:04


Aneli Ahmić se uvukla Janjušu u krevet i otkrila mu sve detalje morbidnog sna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI SE UVUKLA JANJUŠU U KREVET: Otkrila mu JEZIV SAN o njegovoj ćerki Kruni!

Marko Janjušević Janjuš prošle noći vratio se u rijaliti ,,Elita 7", a on se smestio u rehabilitaciju, gde se ove večeri pojavila Aneli Ahmić, njegova bivša rijaliti devojka. 

Aneli je i prošle noći pokušala da stupi u kontakt sa Janjuševićem, ali on nije bio u stanju da priča sa njom.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Međutim, Aneli je i večeras odlučila da pokuša da priđe Janjušu, ne bi li videla u kakvom je on stanju za razgovor. Dok ga je obasipala nekim rečenicama, Janjuš je uglavnom ćutao i gledao u jednu tačku na zidu, a Aneli se trudila da ga animira sve vreme. 

- Sad mi je ona rekla, ko mi je rekao, Milena ili neko, da su mu moji poslali cveće. Sanjala sam san, to je bilo dok smo bili u sobi Odabranih, ti dolaziš na vrata, nove farmerke, ošišan, Kruna mi dolazi iza tebe i donosi mi cveće. To sam ispričala Mileni, je l' možeš da veruješ? I sad mi govori Milena, to cveće, sve to, da li možeš da veruješ? Soba je od Odabranih bila, gde ste ulazili, a to je u Sarajevu kao - ispričala je Aneli Janjušu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić Elita

 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

BONUS VIDEO: