ANĐELU SE ZGADILA ANITA: Naterala ga na AKCIJU, on se ZGROZIO ispod pokrivača! ŠOK SCENE (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 14.01.2024 | 09:45


Problemi u raju!

Foto: printscreen
ANĐELU SE ZGADILA ANITA: Naterala ga na AKCIJU, on se ZGROZIO ispod pokrivača! ŠOK SCENE (VIDEO)

Jedan od najintrigantnijih parova u rijalitiju "Elita", Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim odnosom koji se često kreće na relaciji toplo-hladno. Sinoćni događaj koji je izazvao buru komentara jeste njihov intimni trenutak ispod pokrivača, koji je kamera zabeležila, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama.

Međutim, dok su se Stanojlovićeva i Ranković prepustili strastvenom trenutku, čini se da akcija nije išla baš onako kako su planirali. Snimak koji je postao viralan pokazuje Anđela u trenutku kada nije delovao dovoljno impresionirano prisustvom mlade starlete, što je izazvalo brojne spekulacije o stanju njihove veze i strasti koja ih je ranije krasila.

POGLEDAJ GALERIJU

Ovaj događaj nije prošao neprimećeno, te su se mnogi fanovi i pratioci rijalitija "Elita" uključili u raspravu o novonastaloj situaciji. Brojni komentari na društvenim mrežama pokazuju da su mnogi zabrinuti za budućnost odnosa između Anđela i Anite, dok drugi ističu da je ovo samo još jedan u nizu izazova sa kojima se par suočava pred kamerama.

"Ladno mu se zgadila, neće čovek ni se*s da ima s ovom jadnicom", "Moli za onu stvar, koliko je gadna", "Anđelo neće da umoči, Matorina mala dobila korpu", "Da li je ovo realno da mu se ovoliko gadi, sve rade zbog rijalitija", "Anita naskače kao zec, a Anđelo nam se zgrozio, hit", samo su neki od komentara koji kruže ispod spornog snimka.

BONUS VIDEO: