VERILA SE VANJA, ŽENA OD ŠA?! Šok snimak zapalio mreže, NIJE SE NI RAZVELA, a već joj sija NOVI DIJAMANT (FOTO)


IZVOR: P. R. - 14.01.2024 | 12:25


Šok-obrt nakon prevare u rijalitiju, opet upecala pevača!

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj
VERILA SE VANJA, ŽENA OD ŠA?! Šok snimak zapalio mreže, NIJE SE NI RAZVELA, a već joj sija NOVI DIJAMANT (FOTO)

Poslednjih godinu dana, ime Vanje Ignjatović postalo je neizostavno u medijima i na društvenim mrežama. Njene aktivnosti redovno su praćene, a svaki njen potez izaziva veliku pažnju javnosti. Današnji dan nije bio izuzetak, posebno nakon što su se pojavili snimci na kojima Vanja pozira sa Elvinom Kadrićem, bivšim učesnikom "Zvezde Granda".

Naime, dok je Elvin pevao pesmu "Kada ljubav zakasni" u lajvu, Vanja je sa osmehom na licu pokazala prsten koji nosi na ruci. Ovaj potez izazvao je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su korisnici počeli da spekulišu da li je reč o vereničkom prstenu ili možda burmi. POGLEDAJ GALERIJU

Na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), korisnici su žustro komentarisali ovaj snimak, izražavajući svoje mišljenje i postavljajući pitanja o Vanjinom ljubavnom životu. Rasprave su se razvijale u različitim pravcima, dok su neki iznosili pretpostavke o vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, drugi su analizirali Elvinovu ličnost i njegov odnos sa Vanjom.

"Čekajte, je l' se ova opet verila?! I to sa ovim što se svađao sa svima redom dok nije izbačen iz Zvezda Granda?", "Ne, bre, ovo je burma koju je dobila od Ša, pa zato peva 'Kad ljubav zakasni'", "Ako se udala za Ša, ovaj Elvin je njen tip, prava tempirana bomba", "Ako se razvela, što nosi burmu? Ovo je novi verenički", nizali su se komentari na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, bez konca i kraja.

BONUS VIDEO: