JANJUŠEV ŠOK POTEZ, ANELI IZBEZUMLJENA: Dao joj TAJNU ŠIFRU, uneo NJENU fotografiju, pa joj poručio OVO!


IZVOR: Republika/O. B. - 15.01.2024 | 02:00


Aneli Ahmić dobila fotografiju koja je zaledila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠEV ŠOK POTEZ, ANELI IZBEZUMLJENA: Dao joj TAJNU ŠIFRU, uneo NJENU fotografiju, pa joj poručio OVO!

Popularni učesnik rijaliti programa, Marko Janjušević Janjuš, ponovo je privukao pažnju javnosti nakon što joj je dao fotografiju Aneli Ahmić, svoje ćerke Krune, koju mu je kasnije vratila. Ova neočekivana situacija izazvala je brojne reakcije među pratiocima rijaliti šoua.

- Janjuš dao sliku Aneli od ćerkice i kaže joj da gleda svoja posla ubuduće. Sliku mu morala vratiti. Da je druga situacija videla bi šta bi joj rekao. Ona želi biti uz njega to joj dovoljno da ga gleda. Nije napravila ništa loše da se on tako ponaša. Pita ga da li ju voli. On joj kaže to ti je manipulatorsko pitanje. Ona njemu pa volim te Janjuše - stoji u opisu snimka koji kruži internetom.

Ovaj neočekivan obrt dodatno je podgrejao interesovanje javnosti za njihov odnos i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 


Nakon ovog događaja, Marko Janjušević Janjuš je javno posavetovao Aneli Ahmić da se skloni od njega, ističući da želi da bude u miru. Ovaj gest izazvao je brojne spekulacije o njihovom odnosu i izazvao različite reakcije među pratiocima rijaliti programa.

Ova neobična situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, a komentari na društvenim mrežama ne jenjavaju. Mnogi pratioci rijaliti programa izražavaju svoje mišljenje o odnosu između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, dok se spekuliše o mogućim razlozima zbog čega je on njoj dao fotografiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 


Povratak Marka Janjuševića Janjuša u rijaliti "Elita" definitivno je doneo nove preokrete i neizvesnosti. Odnos između njega i Aneli Ahmić i dalje ostaje misterija, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja u ovom rijaliti šou programu.

BONUS VIDEO: