INTIMA ANITE STANOJLOVIĆ RASKRINKANA: Sve je procurilo u javnost, Anđelo stavljen pred svršen čin!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.01.2024 | 22:20


Anita Stanojlović i Anđelo Ranković priznali sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
INTIMA ANITE STANOJLOVIĆ RASKRINKANA: Sve je procurilo u javnost, Anđelo stavljen pred svršen čin!

U najnovijem izdanju popularne emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković je ugostila ljubavne parove iz rijalitija "Elita". Među gostima su se našli Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, kao i Milica Veličković i Bora Terzić Terza, koji su otkrili detalje o svojim vezama i međusobnim odnosima.

Jedan od zanimljivih momenata emisije bio je testiranje koliko se dobro poznaju ljubavni parovi. Sanja je postavljala pitanja o njihovim partnerskim odnosima, a parovi su morali da napišu odgovore na tablama kako bi se videlo koliko su usklađeni u svojim odgovorima. Na pitanje:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović Magazin in

 

- Šta je tvoj dečko bio za većinu devojaka u se*su? - Anita je napisala da je Anđelo dominantan, dok je Anđelo za sebe rekao da je lud u vreloj akciji.

Ovaj neobičan način otkrivanja njihovih stavova izazvao je smeh i iznenađenje u studiju.

Jedno od pitanja koje je izazvalo znatiželju gledalaca bilo je: "Koji afrodizijak voli vaša partnerka?"

Oboje su napisali da je to poljubac u vrat, što je pokazalo da se dobro poznaju i da imaju zajedničke intimne preference.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović Magazin in

 


Emisija "Magazin In" je pružila uvid u ljubavne veze koje su se razvile unutar rijalitija "Elita", otkrivajući neke neobične detalje iz njihovih partnerskih odnosa. Gledaoci su imali priliku da bolje upoznaju ove poznate ličnosti i da saznaju više o njihovim ljubavnim izazovima i radostima.

BONUS VIDEO: