JANJUŠ PREVARIO NACIJU! Isplivao jeziv snimak, sve radi ZBOG PREGLEDA?! ŠOK! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 15.01.2024 | 20:00


Marko Janjušević Janjuš priznao je da je cimeru Urošu Staniću kupio stvari samo zbog pregleda!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠ PREVARIO NACIJU! Isplivao jeziv snimak, sve radi ZBOG PREGLEDA?! ŠOK! (VIDEO)

 

 

Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio na imanje u Šimanovcima i ponovo postao deo "Elite", nakon što je krajem prethodne godine napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja u porodici, kada je njegov rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo vešanjem.

Po povratku pred kamere, Janjušević je sa sobom uneo i poklone, koje je predao cimeru Urošu Staniću, što je oduševilo milionski auditorijum, međutim, na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak u kojem bivši košarkaš priznaje da je sve uradio zarad pregleda i simpatija kod publike.

- A ja i Uroš... Rekord svih rekorda ikada u rijalitiju! Ikada! Ne može da prebroje pregledi, po tri miliona, dva, svaki snimak na mrežama... Sve, naši razgovori, generalno naši klipovi su gledani, ne postoji ništa osim nas dvojice, samo listaš i gledaš, znaš ti šta je to... Ne mogu da vam objasnim! Majke mi, ne bih ja sam za sebe rekao nešto... Ludilo! Samo ću vam reći, misliš da bih ja jurio u ovom stanju da mu uzimam stvari da mi nije značio, i on meni, i ja njemu? Retko je naći takvu osobu... Kad pogledaš, koliko god on zna da bude kvaran, gledan je - rekao je Janjuš.

Foto: printscreen

Janjuš priznao zašto je Urošu doneo stvari Elita

- On je za tobom kukao po ceo dan - ubacila se Kačavenda.

- Narod je zgrožen kako se ponašaju prema njemu ovde. Sve gledaju, on je najbezbolniji ovde. Misliš da bih se ja iscimao da nisam video... Pusti, brate, nemoj da se zaje*avamo - istakao je Janjušević, aludirajući na to da je pomogao mladom Staniću samo kako bi zadobio simpatije naroda.

Foto: printscreen

Janjuš dao stvari Urošu Elita

Podsećanja radi, nakon što je sahranio brata i proveo neko vreme sa porodicom, Marko Janjušević Janjuš se pre nekoliko večeri vratio u rijaliti i saopštio cimerima zbog čega ga nije bilo, a Belom kućom je zavladao tajac.

 

Verujem da ne znate, reci ću vam sta se desilo i zašto me nije bilo. Ne zapitkujte me puno, tu sam pa ćemo da vidimo. Najveća tragedija, izgubio sam brata. Družićemo se i pričati, toliko od mene. Vi slobodno nastavite, nemate šta više - rekao je Janjuš na ulasku.

BONUS VIDEO: