NOVI UDARAC ZA JANJUŠA: Razočaranjima nema kraja, Aneli mu stavila so na ŽIVU RANU!


IZVOR: Republika/A.N. - 19.01.2024 | 11:05


Imanje u Šimanovcima se trese zbog svađe bivšeg para!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NOVI UDARAC ZA JANJUŠA: Razočaranjima nema kraja, Aneli mu stavila so na ŽIVU RANU!

Marko Janjušević Janjuš je odlučio da stavi tačku na nedoumice i objasni Aneli Ahmić zbog čega je duboko razočaran njenim postupcima. Međutim, umesto razrešenja situacije, Janjuš je bio izbačen iz takta od strane Aneli, što je kulminiralo njegovim napuštanjem Bele kuće.

- Jako bitnu stvar sam zaboravio gde je ona rekla videćete vi za odnos sa Majom. Ja niti ću biti sa Majom niti ona sa mnom, ja kada sam izlazio iz rijalitija mene je bivša žena sačekala, posle svih sra*a koje sam napravio. To je u tim trenucima ljudski, ako sam je zagrlio to je normalno u tim situacijama. To ne mora da znači da ćemo mi biti u vezi, ljudski sam osetio - govortio je Janjuš  sinoćnj emisiji "Gledanje snimaka".

Foto: TV Pink/printscreen

- Ja imam pravo da mislim jer ja njega volim, šokantno mi je da je prepoznao u Maji, a u meni ne - rekla je Aneli.

- U tebi sam osetio razočaranje napolju, došao sam razočaran. A posle toga si me dodatno razočarala - dodao je bivši košarkaš.

- Čime tačno? - upitala je Aneli.

- Čime tačno? Sada bih te na***io. Prvu situaciju nisi trebala da me slažeš , trebala si da kažeš pričaćemo, a ne da me slažeš - pobesneo je on. 

- Ivana, ne mogu da se setim - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ljudi nemoj niko više da me pita ništa nemam živaca - poručio je Janjuš.

Mnogi smatraju da će se Janjuš i Aneli pomiriti, koliko god on govorio da je zauvek stavio tačku na odnos sa njom i da će se njihova ljubavna priča nastaviti, kad se malo stišaju strasti. 

 

BONUS VIDEO: