PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!


IZVOR: Republika/P. R. - 20.01.2024 | 11:50


Izjava Aneli Ahmić boli koliko je glupa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!

Aktuelna sezona "Elite" donela je sa sobom brojne kontroverze, a jedna od njih je i priča o Aneli Ahmić koja je tvrdila da ju je suprug ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević. Mnogi su se zapitali ko je zapravo Aneli i čime se bavila pre nego što je postala deo rijalitija. U razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, starleta je otkrila da nema formalno obrazovanje i da joj je novac veoma bitan, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

Naime, na pitanje u koju školu je išla i koje obrazovanje je stekla, Ahmićeva je mnoge ostavila u šoku nakon svog priznanja pred kamerama.

Nikoju! Ja imam nikoju školu - izjavila je Aneli jednom prilikom, te kod milionskog auditorijuma izazvala različite reakcije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

Mnogi su prvobitno sumnjali da se učesnica "Elite" samo šali kada je otkrila istinu o svom obrazovanju. Međutim, Aneli je ostala dosledna toj izjavi i više nije spominjala obrazovanje tokom trajanja rijalitija.

Podsećanja radi, nakon što se Janjuš vratio na imanje u Šimanovcima, Aneli je doživela emotivni kolaps, posebno nakon što je saznala da su bivši košarkaš i Maja Marinković završili u krevetu. Ova situacija dodatno je zakomplikovala odnose unutar rijaliti kuće, a Ahmićeva je započela tihi rat sa Marinkovićevom.

- Zato ti i stižu tužbe, pokazala si koliko si brižna majka - poručila je Maja Aneli.

- Šteta što tvoja nije bila toliko brižna. Pričajte, ko je*e ovu - uzvratila je Aneli.

- Tebe Janjuš više neće je*ati. Šteta što nisi bila tu, da vidiš naš snimak - provocirala je Maja.

- Pa, ne mora - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: