ANELI MOLI STANIJU DA JOJ NE DIRA ĆERKU! Ahmićeva van sebe, traži Asminu da napravi Dobrojevićevoj dete!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.01.2024 | 16:24


Aneli Ahmić je očajna zbog informacije da Stanija i Asmin daju sve od sebe da joj oduzmu dete.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
ANELI MOLI STANIJU DA JOJ NE DIRA ĆERKU! Ahmićeva van sebe, traži Asminu da napravi Dobrojevićevoj dete!

Učesnica Elite, Aneli Ahmić, i dan-danas ne može da se oporavi od informacije da su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević odlučni da joj oduzmu dete, zbog čega je juče morala da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 

Aneli se poverila Marku Đedović, pa uputila jasnu, brutalnu poruku Staniji Dobrojević, poručivši joj da treba da pravi svoje dete, a da njenu ćerku ostave na miru. Marko Đedović, s druge strane, smatra da Stanija i Asmin samo žele da uđu u rijaliti i da je to jedino što ih interesuje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ona je kao izjavila da je ljubav toliko jaka da bi ona prihvatila i dete. Kakva jaka ljubav, on je kre*ne pa malo odu na letovanje. Ona bi do sad još trojicu opelješila samo zbog medija mora da daje pi*ke Alibabi - govorio je Đedović.

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde - rekla je Aneli.

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

- Ma ona dođe, izblamira se i ode, ne znam šta joj je ovo trebalo u životu, njima nije jasno koliki su odroni. Ona će da traži da uđe u osmicu - komentarisao je Đedović. 

Ući ću i ja, Stanija sad ti se obraćam, pravi svoje dete, nemoj da se baviš tuđim - rekla je Aneli Marku Đedoviću.

BONUS VIDEO: