LETI PERJE NA IMANJU, OBEZBEĐENJE MOMENTALNO DOJURILO: Miljana podivljala, pa priredila Bebici PAKAO, ukućani se razbežali na sve strane!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.01.2024 | 14:13


Miljana Kulić je napravila haos na imanju, pa krenula da cepa stvari Nenada Macanovića Bebice.

Foto: printscreen/RTVPink
LETI PERJE NA IMANJU, OBEZBEĐENJE MOMENTALNO DOJURILO: Miljana podivljala, pa priredila Bebici PAKAO, ukućani se razbežali na sve strane!

Gordana Džehverović je ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi obavila "kontrolni" pregled, kao i svakog utorka, a u međuvremenu je došlo do ozbiljnog okršaja Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice. Naime, Miljana je odlučila da mu, najpre, ispoliva krevet, a potom je otišla u radionicu i krenula da mu cepa stvari, baš kao što je nekada radila Lazaru Čoliću Zoli.

- Sad idemo do kraja - rekla je Miljana Kulić, dok je cepala stvari Bebice.

- Ja sam za - složio se Nenad Macanović Bebica.

- Preti mi nekim mafijašima - nastavljala je Miljana. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Je*em joj mamu... Ma, ništa me ne interesuje, je*em li ti mater bolesnu - govorio je Bebica.

Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja, a ukućani su pokušavali da ih zaustave:

- Dete mi psuje i pljuje me, namerno želi svađu, ja želim da se smirim. Rekao mi je ?Je*em li ti mrtvo dete, ono koje sam ti šetao" - plakala je Miljana.

Miljana i Bebica su se ubrzo razdvojili, a Maja Marinković je molila Miljanu da sredi haos u spavaćoj sobi, koji su napravili tokom svađe, kako ona ne bi morala to da gleda. Kulićeva je jecala na sav glas, dok su je cimeri smirivali i tešili. Između ostalog, Bebica je pobacao i igračke Miljaninog sina, Željka, što je Kulićevu posebno pogodilo i izvelo iz takta.

BONUS VIDEO: