NEPISMENA ANELI POSTALA GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA: Svi je ismevaju, nakon ove izjave NEMA DALJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 25.01.2024 | 03:30


Ahmićeva ne prestaje da šokira!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NEPISMENA ANELI POSTALA GLAVNA SPRDNJA NA MREŽAMA: Svi je ismevaju, nakon ove izjave NEMA DALJE! (FOTO)

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić izazvala je burne reakcije na Instagram profilu koji prati dešavanja u rijalitiju. Naime, Aneli je pred rijaliti podelila skrinšot iz videa u kojem je napisala: "Došli smo u etničko selo" pre ulaska u "Elitu", što je izazvalo lavinu komentara na pomentoj društvenoj mreži. 

Njen komentar je izazvao brojne reakcije, a jedna Instagram stranica je čak istakla: "Svi idu u etno selo, samo Aneli u etničko", što je dodatno podgrejalo diskusiju. Fanovi su se nizali sa komentarima poput "Kakav polusvet", "Pa dobro je rekla, s obzirom da je završila 'nikoju školu'", što ukazuje na to da je Aneli i dalje predmet žestokih rasprava i osuda.


Ova objava samo dodatno potvrđuje da je Aneli Ahmić u centru pažnje na društvenim mrežama, a Aneli je postala glavni predmet sprdnje. Njene izjave često izazivaju burne reakcije, a njen stavovi često dovode do polemika među pratiocima "Elite" i javnosti.

 

Aneli Ahmić nastavlja da intrigira svojom pojavom i izjavama, a ova poslednja objava samo je još jedan primer kako njeni komentari izazivaju burne reakcije. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i koja će tema biti sledeća u nizu kontroverzi koje prate učesnike rijalitija "Elita".

Inače, Aneli je već jednom zbog slične situacije bila na udaru komentara, kad je izjavila da je završila "nikoju školu". 

BONUS VIDEO: