JANJUŠ SAZNAO ZA ANELINU BURNU PROŠLOST: Odmah prekinuo program Elite!


IZVOR: Republika/P. R. - 25.01.2024 | 05:45


Marko Janjušević Janjuš doživeo je fras uživo u emisiji zbog pitanja o Aneli Ahmić!

Foto: youtube.com/pink.rs
JANJUŠ SAZNAO ZA ANELINU BURNU PROŠLOST: Odmah prekinuo program Elite!

U toku emisiji "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević obratio se učesniku Marku Janjuševiću Janjušu, koji se osvrnuo na svoju novo-staru partnerku u rijalitiju "Elita", Aneli Ahmić, te pred kamerama priznao da je saznao za njenu prošlost, ali da ga to nije poremetilo da joj pruži drugu šansu po povratku na imanje u Šimanovcima.

- Video si napolju šta se piše o Aneli. Da li je i pored toga voliš i smatraš da svako ima pravo na novu šansu? - glasilo je pitanje, a bivši košarkaš je odmah prekinuo voditelja kako bi saopštio da je siguran u svoje emocije prema Ahmićevoj:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita

- Ništa nisam video, što nisam i sam znao. Prihvatam je takvu kakva jeste. Pričao sam tokom svoj jednog razgovora da je jedan košarkaš sreo jednu striptizetu. Ona je ostala trudna, a on joj je nudio milione da abortita. Ona nije htela, a onda se desio preokret i sad imaju troje dece. Svako može da se promeni. Muškarci gledaju atraktivne devojke, jer ih gledaju kroz izgled i žele da ih iskoriste - rekao je Janjuš, vidno uzrujan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Elita

Podsećanja radi, iako je po povratku u rijaliti "Elita" doneo odluku i rekao da ne postoji nikakva šansa da ponovo bude sa njom, Marko Janjušević Janjuš nedavno je obnovio romansu sa Aneli Ahmić, a ubrzo nakon toga sa njom završio i u zajedničkoj postelji u prostoriji za rehabilitaciju, gde su jedno drugom priznali svoje emocije.

Volim te najviše - poručio je Janjuš Aneli.

I ja tebe volim još više, najviše na svetu - rekla je Aneli.

- Kako si mi falila, ne mogu da ti objasnim - priznao je bivši košarkaš.

- I ti meni previše, najsrećnija sam kad sam u tvom zagrljaju - istakla je Ahmićeva u njegovom zagrljaju.

BONUS VIDEO: