ASMIN PRETI SITI AHMIĆ! HOĆE DA JOJ SMESTI SKANDAL SA GOLIM SLIKAMA! Anelina sestra VAN SEBE zbog skandaloznih poruka!


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.01.2024 | 16:30


Siti je Asmin slao poruke jer kad god uđe na portale vidi na vestima da ga non stop pominje!

Foto: Ata images, Facebook
ASMIN PRETI SITI AHMIĆ! HOĆE DA JOJ SMESTI SKANDAL SA GOLIM SLIKAMA! Anelina sestra VAN SEBE zbog skandaloznih poruka!

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić kaže da joj se ponovo javio Asmin Durdžić, a sve zbog toga što ga non stop pominje u medijima zbog sestre, pa je navodno pretio. Kako smo saznali, on je Siti sa nepoznatog broja poslao nekoliko poruka, u kojima je naveo da će da se sveti ako njena porodica nastavi da ga pominje u bilo kom kontekstu, a ona se o svemu poverila prijateljima. 

- Siti je Asmin slao poruke jer kad god uđe na portale vidi na vestima da ga non stop pominje. Rekla mi je da je slao: "Ako nastavite ti i tvoja porodica da me blatite, ja ću da iznesem o vama sve što znam! Neću više da budem blag, niti imam nameru da ćuti o stvarima o kojima do sada jesam. Sve tvoje gole slike idu u etar" - priča upućen izvor. 

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

 

Inače, Asmin Durdžić je nedavno u svojoj velikoj ispovesti za Blic ispričao je apsolutno sve o odnosu sa bivšom Aneli Ahmić, njenom porodicom, novom izabranicom Stanijom, kao i ćerkom Norom.

Sita je meni pisala pre Aneli na Fejsbuku. Njih dve zajedno orgijaju. Da ne pričam. Ta devojka nije nimalo naivna i vidim šta radi. Non stop me pominje, što mi se nikako ne sviđa - rekao je Asmin, pa je pričao i o čuvenom Alenu koji se uz Anelino ime redovno sada pominje u medijima:

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Sita Ahmić

 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim.

BONUS VIDEO: