JANJUŠ PREVARIO ANELI: Zbog vrele akcije terao drugu učesnicu da se KUNE U SESTRU, sve isplivalo u programu uživo!


IZVOR: Republika/A.N. - 25.01.2024 | 20:20


Jovana Cvijanović ne prestaje da raskinkava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠ PREVARIO ANELI: Zbog vrele akcije terao drugu učesnicu da se KUNE U SESTRU, sve isplivalo u programu uživo!

Jovana Cvijanović je nedavno odlučila da uzvrati udarac Marku Jajnuševiću Janjušu u današnjoj emsijji "Pitanja gledalaca". Ona je odlučila da odgovori na njegove prozivke i sve podseti da se sa njom dogovarao da imaju intimne odnose, nakon čega joj je tražio da se zakune u rođenu sestru da to nikome neće reći. 

- Ne znam šta su se svi upalili, pogotovo Janjuš koji je Aneli napravio ludom, koju voli, zagovarao si se*s sa mnom, pa si se terao da se kunem u sestru, a ona te je provalila - rekla je Jovana.

- Ne znam kako te nije sramota! Beži tamo, bolesna si, sprdaju se ljudi s tobom - dodao je Janjuš.

- Sedi dole, sada imaš vezu - poručila je Jovana Cvijanović. 

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Jovana Cvijanović svađa u Eliti

Inače, Jovana se poslednjih dana nalazi u epicentru interesovanja, nakon što je obelodanila mnoga estradna imena sa kojima je imala aferu, a na listi su se našli pevačaci i sportisti. Jovana je otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom i oženjenim Peđom Medenicom, kao i da je imala šemu sa Nikolom Kalinićem, Andrijom Živkovićem, a da joj je Uroš Račić slao ekspilicitne fotografije. 

Kako Cvijanovićeva navodi ona ima još mnogo toga da iznese o svom privatnom životu, kao i da raskinka muškarce sa kojima je bila u odnosu, a da javnost za to nema predstavu. Publika jedva čeka da čuje o kojim momcima se radi i šta je sledeće što će ona otkriti o svojim aferama koje danima tresu javnost. 

BONUS VIDEO: