NISAM BIO U ŠEMI SA JOVANOM, PRIČA GLUPOSTI! Oglasio se Peđa Medenica u jeku skandala sa učesnicom Elite! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 28.01.2024 | 17:10


Folker je konačno otkrio šta misli o priči koja trese region!

Foto: ATA Images
NISAM BIO U ŠEMI SA JOVANOM, PRIČA GLUPOSTI! Oglasio se Peđa Medenica u jeku skandala sa učesnicom Elite! (FOTO)

Pevač Peđa Medenica već duže vreme je u žiži interesovanja zbog navoda aktuelne učesnice rijalitija "Elita", Jovane Cvijanović, da je bila u šemi sa njim, a sada je rekao da je to nešto što ne želi da komentariše u medijima, te i da mu cela priča nije u fokusu. 

Kako je glavna tema u medijima zbog onoga što učesnica Elite redovno iznosi u etar, pevač nije mogao da prođe pored novinara, a da ne bude pitan vezano za celu situaciju. 

Foto: youtube.com/printscreen

Peđa Medenica

 

Šta mislite da bih pričao na tu temu? To je glupost teška, neću da komentarišem - rekao je kratko Peđa za "Blic".

Inače, nedavno se u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević posvetio ovoj temi, te pitao Jovanu sve o odnosu sa pevačem, ali je spomenuo i njegovog kolegu, MC Stojana.

- Da li si očekivala da se udaš za Peđu Medenicu?

- Nisam, nisam razmišljala o tome, razmišljala sam da mi je trenutno lepo i to je to, imala sam 21 godinu - rekla je Jovana.

Inače, Jovana je nedavno prokomentarisala da su upravo oženjeni muškarci najviše po njenom ukusu. 

Oženjeni muškarci su najbolji jer imaju najviše iskustva. Nije da se sad pravim pametna ili pričam da mi samo takvi odgovaraju, ali to je istina. Ne kažem da sam takve jurila, pošto verujem da će sad da krenu o meni razne priče... Imam drugarice koje jesu bile u takvim vezama, pa su se najbolje provodile. To je super, ali nisam u tom fazonu. Oni imaju iskustvo, znaju kako sa ženama i to mi se dopada - rekla je Jovana, a cimeri su pokušavali da od nje izvuku više detalja, ali se ona na to nije upecala.

BONUS VIDEO: